In de media

5 ultieme migratietips voor 2016

26 Nov
6 november 2015, Travelpro Webmagazine:
Het is een bekend gezicht: vogels in V-formatie die voorbijtrekken naar warmere gebieden. Maar ook andere dieren migreren en zijn soms van dichtbij te bekijken.
Via deze link leest u er meer over!

Meest gelezen artikelen

Istanbul: East meets West

31 Jul
29 oktober - 1 november 2015

Tijdens deze 4-daagse reis gaat u op ontdekkingstocht door het verleden. Reisleider Donald Dinkelaar (in het dagelijks leven architect en historicus) neemt u mee op avontuur. Hij laat u de sfeer van de stad voelen en proeven. U maakt kennis met de historie, kunst, cultuur en sfeer van Istanbul. En met de moderne en hippe ambiance die Istanbul ook heeft.

De tweede en derde dag wordt onder leiding van Donald de stad ontdekt. Alle hoogtepunten zoals de Blauwe Moskee, de kruidenbazaar en het Hippodrom Plein worden bezocht. Een boottocht over de Bosporus mag uiteraard niet ontbreken. Ook bezoeken we minder bekende, verborgen plekken zoals de wijk Ortaköy en de trendy wijk Karakoy.

Sportievelingen kunnen in de ochtend samen met Donald hardlopen door de ontwakende stad, een heel bijzondere ervaring. Of iets minder inspannend; een baantje trekken in het bijzondere zwembad gelegen tussen het Europese en Aziatisch continent.

Ook culinair valt er veel te ontdekken. De lunches en diners laten u kennismaken met de lokale keuken zodat u de stad echt kunt proeven. Na afloop van elk diner is er de mogelijkheid om door de oude stad te slenteren. Daarnaast wordt er voor de liefhebbers buiten het programma om veel extra's geregeld. Een bezoek aan een hamam, een bezoek aan een trendy nachtclub of een stop voor een goed glas wijn...

U verblijft in CVK Park Bosphorus, een nieuw hotel gelegen in het hart van de stad, op slechts 150 meter van het Taksim plein. Het hotel is stijlvol ingericht en beschikt over een mooie stadstuin. Er zijn twee zwembaden, een uitgebreide spa en diverse bars en restaurants. De kamers zijn chique en bieden een schitterend uitzicht over de stad. Zicht op de Bosporus en een eenpersoonskamer zijn tegen een supplement beschikbaar.

Deze prachtige reis boekt u al vanaf € 1596,- per persoon. Dit is inclusief een Meet & Greet op Schiphol, heen- en terugvlucht met Turkish Airlines, 3 nachten verblijf in een superior kamer en dagelijks ontbijt. Reisbegeleiding van Donald Dinkelaar, transfers, vervoer en entreebewijzen, privéboottocht over de Bosporus, 3x lunch en 3x diner. Na uw aanmelding starten we de voorpret door u een uitgebreid informatiepakket toe te sturen!
Lees verder