Bijzondere reizen

Prachtige cruises, voorzien van alle luxe,
langs de mooiste plekken op aarde

Luxe cruise vakanties

Onbekommerd cruisen op een luxejacht, genieten van absolute privacy, rust en verrassende activiteiten, tijd voor elkaar en flaneren in de mooiste havenplaatsen ter wereld. Van Helden Travel biedt op het gebied van luxe reizen en cruise vakanties iets heel bijzonders: kleinschalig en echt fabelachtig luxueus.

Exclusieve cruises naar de mooiste plaatsen ter wereld

Een cruise vakantie is de ultieme verwenvakantie. Nergens wordt u zo in de watten gelegd als aan boord van de door Van Helden Travel geselecteerde luxe cruiseschepen. Een perfecte combinatie van hoogstaande persoonlijke service, exclusieve programma’s en culinaire verrassingen in een elegante omgeving. Geniet van uw comfort hut met zeezicht, kom tot rust in het wellness & spa centrum, breng een bezoekje aan de sfeervolle bar en have dinner with the captain. De filosofie aan boord is: genieten!

Actieve cruise travel

Een luxe cruise reis is veel meer dan relaxen en zonnebaden. Liefhebbers van meer dynamiek vinden aan boord van onze luxueuze cruiseschepen volop sportieve uitdagingen. Neem een duik in het zwembad met flow rider, doe een volledige work out in het fitness center of sla een balletje op de virtuele golf court. Natuurlijk biedt ieder cruiseschip ook de meest fantastische watersportfaciliteiten om u uit te leven op de omringende zee.

Cruises naar exclusieve bestemmingen

Tijdens uw exclusieve cruise doet u de meest prachtige bestemmingen aan. Maak bijvoorbeeld een onwaarschijnlijk mooie zeecruise langs de Afrikaanse kust op een viersterren cruiseschip. De Seychellen, Durban, Kaapstad, Dakar, Casablanca – het is zomaar een greep uit de vele bestemmingen die u bezoekt. Of maak een Fly & Drive Cruise Middellandse Zee. Prachtige vergezichten en uitstapjes naar de mooiste steden. Alles tot in de puntjes verzorgd, zodat u alleen maar hoeft te genieten. Welkom aan boord van uw kleinschalige superdeluxe droomcruise!

“Superrelaxete manier om veel te zien. Pure verwennerij aan boord en alle privacy. Onze eigen Love Boat.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Silver Explorer Antarctica

Ontdek de zuidpool aan boord van super-de-luxe cruiseschip.

SeaDream I en II

Happy few droomcruise op megaluxe zeejacht.

Vietnam

Luxe rondreis voor het hele gezin in boeiend land van uitersten.