SeaDream I en II

Droomcruise op megaluxe zeejacht
langs de mooiste havensteden

Cruise voor de happy few

Onbekommerd cruisen op een luxe jacht, genieten van rust en activiteiten, tijd voor elkaar en flaneren in de mooiste havenplaatsen ter wereld. Wij zouden Van Helden Travel niet zijn als we u niet ook op dit gebied iets heel bijzonders kunnen bieden, kleinschalig en echt héérlijk luxueus: de SeaDream I en II. Welkom in de wereld van luxury yachting!

Luxe jetset cruise

Een droomcruise op een mega-luxe jacht, met maximaal 112 gasten en 95 man personeel om u compleet in de watten te leggen. Kamers met zeezicht en het fijnste linnen, sterrencuisine en alle denkbare faciliteiten. Welkom aan boord van de SeaDream I en II, de belles onder de megaluxe zeejachten.

Cruise met onbeperkte faciliteiten

Kamers met alle comfort en zeezicht, bruikleen van laptop, zwembad met jacuzzi, spa met beautybehandelingen, yoga en tai chi sessies, uitgebreide bibliotheek, golf simulator met 30 courses, fitness center, 24-uurs small bite-service, casino, openlucht bioscoop, piano bar, salonrestaurant en openluchtrestaurant om te dineren bij maanlicht. Krijgt u al een beetje een beeld? Dit is een top-luxe reis zoals het bij cruisen bedoeld is.

Super-de-luxe cruise waar alles kan

Alle benodigdheden voor watersport zijn aan boord, van duikbenodigdheden tot catamarans en kayaks met glazen bodem. U kunt zwemmen met dolfijnen, een helikoptervlucht naar een vulkaan maken, shoppen op lokale markten met de chef de cuisine, wandelen en mountainbiken op het vasteland met crew members, wijnproeven op een fameus domein, slapen onder de sterren. De filosofie aan boord van deze megaluxe yachts is: genieten! Vraag ons naar de mogelijkheden voor een werkelijk bijzondere cruise vol luxe en privacy.

“Wat een heerlijkheid! Weg van de wereld en iedereen. Niet verder vertellen please.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Culinaire reizen

Dining & wine, culinaire reizen en kookcursussen overal ter wereld.

Wintersport

Sneeuwzekere pistes, exclusieve chalets met privé service & luxe hotels.

Tanzania & Mnemba Island

Beleef de Grote Migratie en relax op privé bounty-eiland.