Bijzondere reizen

Gastronomisch genieten, culinaire reizen
en kookcursussen overal ter wereld

Culinaire reizen

Voor een unieke culinaire reis bent u bij Van Helden Travel beslist aan het juiste adres. We kennen niet alleen de beste restaurants en andere bijzondere plaatsen om te genieten van culinaire hoogstandjes. We weten ook de leukste plekken voor kookcursussen onder leiding van lokale chefs. Of maak een flonkerende wijnreis om uw wijnkennis te vergroten. Tijdens onze bijzondere culinaire reizen gaan de smaakpapillen op scherp!

Culinair genieten dichtbij in België

Voor een lang weekend gastronomie hoeft u niet ver weg. Rij naar bourgondisch België, vlak bij Maastricht, naar een heerlijk chique hostellerie voor rustzoekers en smulpapen. In natuurpark De Hoge Kempen kunt u paardrijden, mountainbiken, golfen, wandelen of relaxen in het wellness center. Daarna een drankje op het terras en genieten van tongstrelende creaties van de chef de cuisine. Een gastronomisch lang weekend waar natuurlijk ook de exclusieve wijnkelder voor u open gaat.

Exclusieve wijnreizen

Sinds jaar en dag organiseert Van Helden Travel unieke wijnreizen onder leiding van Nederlandse wijnexperts. Bijvoorbeeld een luxe wijnreis Zuid-Afrika naar de mooiste wijngebieden ter wereld. Groene wijngaarden, blauwe bergen, witte Oud-Hollandse boerderijen, fleurige parken vol bloemen en een strakblauwe lucht. U logeert in luxe vijfsterren hotels en proeft de beste wijnen. Of maak een fantastische wijncruise Méditerranée. Bijzondere proeverijen in gerenommeerde wijnhuizen, speciale wijndiners en culturele hoogtepunten in Toscane, Catalonië, Sicilië, Mallorca, Monaco en Tunesië. Onze bijzondere culinaire reizen bieden tal van verrassende proeverijen voor zowel beginnende als ervaren wijnliefhebbers.

Kookcursussen overal ter wereld

Koken op een romantische plek in Toscane, met de chef-kok naar de lokale markt in Brazilië, een luxe workshop Ayurvedisch koken in India. Het zijn zo maar een paar voorbeelden van wat mogelijk is met Van Helden Travel. Vertel ons wat uw wensen zijn. Met ons wereldwijde netwerk van lokale agenten vertalen wij uw wensen naar de mooiste culinaire reizen.

“Met de chef mee naar de markt voor verse inkopen en dan zelf aan de slag. En dat in Brazilië, hoe leuk is dat?!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Sardinië

Jetset parel in de Middellandse Zee met fantastische stranden.

Thailand

Luxe rondreis met verblijf in exclusieve accommodaties.

Chili & Argentinië

Culturele rondreis die het hele jaar door gemaakt kan worden.