Bijzondere reizen

Vakanties voor het hele gezin
vol cultuur, avontuur en ontspanning

Luxe familiereizen

Wat is er nou fijner dan een goed geplande gezinsvakantie vol cultuur, avontuur en ontspanning? Terwijl de kids onder toeziend oog van een nanny dartelen op het strand, geniet u van een uitdagende golf course of een ontspannende massage. En daarna met z’n allen per terreinwagen op avontuurlijke ontdekkingstocht. Afwisselende familievakanties waarbij iedereen het naar zijn zin heeft. Van Helden Travel boekt geen reizen, maar maakt ze speciaal voor u. Waarom kiezen voor een standaardaanbod, als u voor hetzelfde budget een heerlijk luxe gezinsvakantie op maat kunt laten samenstellen?

De mooiste vakanties voor het hele gezin

Van Helden Travel maakt van iedere luxe familiereis een onvergetelijke ervaring voor u en uw kinderen. Dat doen we samen met ons wereldwijde netwerk van lokale agenten. Wij komen op plaatsen waar anderen niet gaan. Stijl, comfort en persoonlijke aandacht zijn ons handelsmerk. De mogelijkheden zijn onbegrensd: lang, kort, dichtbij, ver weg, zon , sneeuw, stad of outback. U kunt ons altijd vragen om nieuwe inspirerende ideeën voor de ideale familievakantie.

Luxe rondreizen voor het hele gezin

Ter inspiratie een paar voorbeelden uit ons enorme aanbod voor luxe afwisselende gezinsreizen. Bijvoorbeeld een familierondreis Maleisië, uitstekend geschikt om met kinderen te maken. Hoe leuk is het om met z’n allen op ontdekkingstocht te gaan door het regenwoud? Bezoek theeplantages, een opvangcentrum voor orang-oetans, geniet van tropische stranden. Onderweg verblijft u in luxe hotels met alle voorzieningen voor rust en ontspanning. Of schakel terug naar een wat langzamer tempo op Curaçao. Met prachtige zandstranden, helderblauw water en talloze recreatiemogelijkheden is dit een heerlijke plek voor een ontspannen luxe familievakantie in de Caraïben. Voor een unieke reis met het hele gezin is Zuid-Afrika onze all time favorite. Op safari met overnachtingen in luxe lodges, walvissen spotten bij Grootbos, een boottocht door de Tafelbaai naar Robbeneiland en onbekommerd ronddwalen in het hippe Kaapstad.

Van Helden Travel regelt alles tot in de puntjes voor een perfecte familiereis voor jong en oud. En we zijn altijd bereikbaar ingeval er tijdens uw bijzondere gezinsvakantie iets aangepast moet worden.

“Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, mede dankzij de voortreffelijke manier waarop jij alles had geregeld. De hotels, de route, de verdeling in de tijd, alles klopte.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Orlando

Fantastische bestemming voor een actieve familievakantie.

Vietnam

Luxe rondreis voor het hele gezin in boeiend land van uitersten.

Jubilea en vriendenreizen

Sprankelende feesten en onvergetelijke momenten met dierbaren.