Orlando (Florida)

Disney, arts, shopping,
beaches & sports

Luxe actieve gezinsreis Orlando

Orlando is een unieke vakantiebestemming voor het hele gezin. Hier worden zelfs grote mensen weer klein! De stad in Florida USA staat bekend om zijn magische themaparken, zoals Walt Disney World, Universal Studios en Sea World. In Gatorland kunt u lekker griezelen tussen de krokodillen en alligatoren. Cruise over de International Drive, het kloppend hart van de stad met parken, winkels en restaurantjes. Shop naar hartenlust in enorme winkelcentra als Florida Mall en Mall at Millenia met geweldige faciliteiten en grote designer outlet stores. Een luxe afwisselende familievakantie naar Orlando is een feest voor het hele gezin.

Culturele highlights Orlando

Naast pretparken en malls biedt Orlando nog heel veel meer. In het Loch Haven Park liggen drie interessante musea, met als topper het Orlando Museum of Art vol werken van Amerikaanse kunstenaars. In het park vinden ook veel festivals plaats, waaronder het jaarlijkse Internationale Fringe Festival.

Strandvakantie en surfen Florida

Orlando is echt een geweldige plek voor een exclusieve strandvakantie. Overal rond de stad liggen prachtige stranden, onder andere bij motorstad Daytona Beach. De kustlijn is bijna 40 km lang. Vanuit het surfersplaatsje Cacao Beach kunt u ook gemakkelijk het Kennedy Space Center bezoeken.

Sportvakantie Orlando

Het is een absolute aanrader om een sportwedstrijd in Florida bij te wonen. Met het uitzinnige publiek gaat het dak er helemaal af! Orlando biedt veel aantrekkelijke wedstrijden voor sportliefhebbers. Snelheidsduivels kunnen hun hart ophalen bij de NASCAR races die hier worden gehouden. Het NBA basketball team Orlando Magic speelt zijn thuiswedstrijden in het splinternieuwe Amway Center. En ook de Florida Panthers spelen hun ijshockey wedstrijden in Orlando. Sluit daarna de avond in stijl af met een spectaculaire dinner show inclusief limousine met chauffeur. Klinkt dit idee voor een actieve familiereis Orlando niet supergoed?!

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Noord-Amerika

De mooiste routes over het continent van de onbegrensde mogelijkheden.

Antarctica

Ontdek de adembenemende ongereptheid van de Zuidpool.

Nieuw-Zeeland

Super-relaxte rondreis over het Noorder- en Zuidereiland.