Vietnam

Bergvolken, pagoden, drijvende markten,
ultramoderne steden en prachtige stranden

Luxe familierondreis Vietnam

Maak samen met uw kinderen een verrassende rondreis door Vietnam, een uitstekend land om doorheen te reizen. Ontdek prachtige landschappen, bergvolken, tempels, pagoden, betoverende stranden, drijvende markten en ultramoderne steden. U komt terug als een ander mens van deze bijzondere verre reis naar Zuid-Oost Azië.

Verre reis Vietnam

Ervaar tijdens uw exclusieve rondreis Vietnam dat dit een land van uitersten is. De charmante hoofdstad Hanoi is een miljoenenstad, maar oogt lieflijk en landelijk dankzij vele meren en parken waar ’s ochtends massaal Tai Chi wordt beoefend. Vanuit uw vijfsterrenhotel vol koloniale grandeur kunt u een begeleide fietstocht of een streetfood tour maken.

Stap in Halong aan boord van een jonk, een traditioneel houten zeilschip en maak een luxe cruise door de Halong Bay, een schitterende azuurblauwe baai met 2000 eilandjes. Doe Tai Chi aan dek bij een spectaculaire zonsopgang en ga daarna heerlijk ontbijten en zonnebaden. Afgewisseld met een verfrissende duik, een kanotochtje of een bezoek aan een authentiek Vietnamees vissersdorpje komt u helemaal in andere sferen.

Vietnamese bergstammen en Vietcongtunnels

Ga tijdens uw Vietnam-rondreis met de nachttrein naar het noordelijk gelegen Lao Cai. Daar kunt u kennismaken met de oorspronkelijke bergstammen. Bezoek er de historische stad Hue, met zijn Perfume Riverbank Gardens en de lokale Dong Ba market. Een andere bestemming tijdens uw reis is het bruisende Ho Chi Minh City. Toer op een Vespa met privégids langs alle highlights van het vroegere Saigon. En maak een uitstapje naar de groene en vruchtbare Mekongdelta met zijn riviertjes, woonboten en drijvende markten. Ervaar de veelbewogen geschiedenis tijdens een bezoek aan de Vietcong-tunnels, een zeer indrukkende plek op uw exclusieve reis door Vietnam.

Relaxte strandvakantie Vietnam

Zonder een bezoek aan de mooiste stranden van Vietnam is uw reis niet compleet. Geniet van een heerlijk verblijf in een luxe beach resort bij het charmante kustplaatsje Hoi An. Doe net als de Vietnamezen en maak een fietstocht door het sfeervolle oude district van Hoi An. Vlieg daarna met een binnenlandse vlucht naar dé ultieme plek om bij te komen van alle indrukken: het paradijselijke Nha Trang. Wij vinden Vietnam een van de boeiendste reisbestemmingen in Azië en stellen graag de perfecte reis voor u samen!

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Myanmar

Luxe rondreis vol cultuur en ontmoetingen met lokale bevolking.

Zuid-Afrika en Mozambique

Exclusieve privé safari’s en mooiste bounty stranden van Afrika.

Peru en Galápagos

Inca-cultuur, koloniale pracht en overweldigende flora en fauna.