Bijzondere huwelijksreizen

Trouwen in het buitenland en
de huwelijksreis van uw dromen

De mooiste luxe huwelijksreizen

Wilt u een sprookjesachtige huwelijksreis? Of trouwen in het buitenland? Op de mooiste locaties, met alles tot in detail geregeld? Sluit de wereld even buiten. Droom weg in een paradijselijke hideaway met kristalhelder water dat u deelt met dolfijnen. Maak als honeymoon een romantische grand tour door Europa. Of slaap onder de sterrenhemel tijdens een luxe safari huwelijksreis Afrika. U kunt het zo gek niet bedenken of wij regelen het. Van Helden Travel weddingplanner is uw toverfee!

Geheime locaties voor de perfecte huwelijksreis

Van Helden travel kent de meest verborgen plekken ter wereld voor een superromantische huwelijksreis. Unieke locaties die zelfs voor de slimste online zoekmachines onvindbaar zijn. Bijvoorbeeld een secret hideaway in Mozambique, met schitterend uitzicht op bergen en oceaan. Ook een perfecte locatie voor een onvergetelijke trouwdag in het buitenland.

Honeymoon droombestemmingen

Breng uw wittebroodsweken door in een exotisch resort in de Gordel van Smaragd, midden in de ongerepte jungle. Ook Mauritius is een absolute droombestemming voor uw huwelijksreis, met parelwitte stranden, helder water, uitgestrekte koraalriffen en gastvrije mensen die altijd voor u klaarstaan. En zo kunnen we nog wel even doorgaan met ideeën voor de mooiste bestemmingen voor uw huwelijksreis. Van Helden Travel zorgt voor een perfecte en bijzondere huwelijksreis of bruiloft in het buitenland, overal ter wereld, helemaal zoals u het wilt.

Trouwen in het buitenland

Bij een huwelijk in het buitenland komt veel kijken. Niet alleen het plannen van een perfecte huwelijksceremonie en een geweldig trouwfeest. Maar ook het regelen van alle formaliteiten en officiële documenten. Van Helden Travel heeft overal ter wereld lokale agenten die precies weten hoe we dat het beste kunnen regelen. Laat het dus maar gerust aan ons over. Wij nemen u alle ingewikkelde zaken uit handen, zodat u zo relaxed mogelijk in het buitenland in het huwelijksbootje kunt stappen, de spannendste reis van uw leven!

“Langs deze weg even een berichtje na een fantastische huwelijksreis naar Argentinië. We vielen van de ene verbazing in de andere. Het hotel en entourage bij La Recoleta waren uitmuntend en het seafood diner bij Puerto Cristal van grote klasse! De lodge in het merengebied en tocht per catamaran over het Argentino Meer waren onvergetelijk.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Miami

Hotspot voor zonners, sporters, shopaholics, sinners & saints.

Ibiza & Formentera

Party-eiland met luxe verblijf en privé service.

Aankleding feest

Feesten en events met perfecte entourage en stijlvol raffinement.