Bijzondere reizen

De beste ideeën voor onvergetelijke
jubilea, privé feesten,vriendenreis
of vriendinnendag

Jubilea en vriendenreizen

Vier uw jubileum of vriendentrip met een luxe reis in exclusieve sfeer. De mogelijkheden bij Van Helden Travel zijn legio, wij maken al uw wensen waar. Laat ons weten wat u wilt, dan gaan we onmiddellijk aan de slag om een geweldig programma voor u samen te stellen. Natuurlijk hebben we ook eindeloos veel inspirerende ideeën om van uw jubileum of vriendenreis een onvergetelijk feest te maken.

Privé-feest in het buitenland

Zorgeloos uw jubileum vieren in het buitenland met een select gezelschap? Dan zorgt Van Helden Travel voor de best denkbare organisatie. Perfectie is onze tweede natuur. Vluchten, eersteklas overnachtingen, een perfect diner, feestelijk ingerichte zaal, geschikte band of achtergrondmuziek – u kunt alles met een gerust hart aan ons overlaten. Desnoods reist Anne-Marie zelf naar de locatie om ter plekke de laatste details af te stemmen. Van lang weekend tot uitgebreide rondreis, met een wereldwijd netwerk van lokale agenten is Van Helden Travel dé partner voor een perfect georganiseerde jubileumreis.

Luxe reis met vrienden en vriendinnen

Maak een bijzondere vriendenreis en vier de vriendschap! Bijvoorbeeld rallyrijden in Ferrari’s door de heuvels van Toscane, een schitterende tour voor gepassioneerde mannen en vrouwen. Ontdek per terreinwagen de woeste natuur op IJsland. Ga golfen in Nepal op ’s werelds hoogte golfcourse, alleen te bereiken per helikopter vanaf Kathmandu. Snowboarden op vulkanische zandhellingen in Nicaragua. Zoveel mensen, zoveel smaken en plezier maken kan natuurlijk ook dichtbij. Zoals op een vriendendag Amsterdam, of een luxueus vriendinnenweekend in Antwerpen. Ook daar weten wij de leukste adressen voor een gezellige trip met vrienden of vriendinnen.

Voor ieder gezelschap en voor ieder budget, Van Helden Travel maakt van uw jubileum of vriendenreis een bijzondere en onvergetelijke ervaring.

“Je hebt voor onze jaarclub een fantastisch programma naar Boedapest samengesteld dat werkelijk niets te wensen overliet. Terwijl we toch behoorlijk verwende dames zijn…”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Lapland

Intens ijsavontuur vol spectaculaire activiteiten.

Ibiza & Formentera

Party-eiland met luxe verblijf en privé service.

Chef-kok aan huis

Verwen uw gasten met een sterrendiner bij u thuis.