Bijzondere reizen

Luxe reizen, op maat gemaakt,
speciaal voor u

Luxe reizen

Van Helden Travel is de absolute specialist in luxe reizen. Wij verzorgen échte retreats met gegarandeerde privacy en absolute discretie op exclusieve bestemmingen, desgewenst met butler, privé-kok en eigen chauffeur. Per limousine, private jet of helikopter naar onontdekte locaties en droombestemmingen overal ter wereld? Alles is mogelijk, ver weg of dichtbij. VHT boekt geen reizen, maar máákt ze speciaal voor u. Want waarom kiezen voor een standaardaanbod, terwijl u voor hetzelfde budget een heerlijk luxe vakantie op maat kunt laten samenstellen?

Bijzondere reizen voor ieder budget

Familievakanties vol cultuur, avontuur en ontspanning. Korte of lange reizen naar het buitenland, inspirerende city trips, unieke excursies in eigen land, weldadige spa’s, uitdagende golfcourses, onontdekte locaties, sublieme wijnreizen, trendy hotspots, droomhotels, paradijselijke huwelijksreizen, avontuurlijke safari’s en prachtige cruises. Een weekend ertussenuit of een maand op reis, dichtbij of ver weg. Als het gaat om luxe reizen en bijzondere retreats is niets onmogelijk om uw wensen waar te maken.

Exclusieve vakanties met vele extra’s

Alles voor uw luxe vakantie of stedentrip wordt tot in detail geregeld. Van Helden Travel verzorgt alle formaliteiten en informeert u over klimaat, gezondheid, bijzondere shops en restaurants, culturele highlights en places to be. Verder regelen we alles wat u maar wilt: een personal shopper, exclusieve butlerservice, een proeverij bij een gerenommeerd wijnhuis, een exclusief bezoek aan een modehuis, een kunstatelier of een historische vindplaats onder leiding van een expert.

Inspiratie voor een verre luxe reis

De mogelijkheden voor een bijzondere luxe reis ver weg of dichtbij zijn legio. Bijvoorbeeld Oman: east meets west tijdens deze individuele reis met privéchauffeur per jeep door het Sultanaat Oman. Bijbelse landschappen met palmen, lagunes, zandstenen dorpen en sprookjesachtige steden. Verblijf in majestueuze hotels aan de Golf van Oman, reis langs de kust naar Ras-Al-Jinz waar schildpadden ’s nachts hun eieren leggen, overnacht in de woestijn en bezoek de oude karavaanstad Nizwa. Relax ter afronding een paar dagen aan het strand in Dubai. Vraag vrijblijvend om nog veel meer mooie reisvoorbeelden. Van Helden Travel is een klasse apart voor inspirerende luxe reizen naar de mooiste plaatsen ter wereld!

“Wie het voor elkaar krijgt om in China, zo ver weg, in zo’n groot land, met zoveel inwoners de allermooiste locaties te arrangeren, ter zake kundige gidsen weet te regelen, buiten de geijkte paden weet te komen en je een unieke en bijzondere gast laat voelen, kan voor mij niet meer stuk. Verzorgde reis in de ware zin des woords!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Oman

Individuele rondreis met privéchauffeur langs wadi’s en woestijnen.

SeaDream I en II

Happy few droomcruise op megaluxe zeejacht.

Privé eiland huren

Het summum van privacy op exclusieve privé bestemmingen.