Oman

Wadi’s, woestijnen, souks
en goudkleurige stranden

Luxe rondreis Oman met privéchauffeur

Ontdek het Sultanaat Oman tijdens een individuele reis per jeep met privéchauffeur. Dit is waar oost en west elkaar ontmoeten. U reist door Bijbelse landschappen met palmen, lagunes, zandstenen dorpen en sprookjesachtige steden. Deze exclusieve reis naar Oman zet al uw zintuigen op scherp.

Actieve culturele reis Oman

Oman is een bijzondere reisbestemming, mysterieus en veelzijdig. Het is een gastvrij en veilig land om te reizen, uitermate geschikt voor liefhebbers van actieve vakanties, natuur en cultuur. De natuur in Oman is imposant met fascinerende wadi’s en woestijnen. Met z’n vele moskeeën en imponerende forten biedt Oman volop cultuur en historie. En op vele plaatsen is er natuurlijk de altijd levendige souk. Langs de kust lonken goudkleurige zandstranden, die vloeiend overgaan in eindeloze zandduinen in het binnenland.

Highlights Oman

Uw exclusieve rondreis voert langt vele bezienswaardigheden. Onder andere de hoofdstad Muscat vol witte gebouwen, poorten, doolhofstraatjes en gezellige restaurantjes. Hier staat ook de Grand Mosque met zijn schitterende gebedshal, een echte must see. Bezoek het Al-Alam paleis, omringd door twee forten uit de 16e eeuw.  Dwaal rond in de Mutrah Souk, de meest populaire markt van Muscat in een doolhof van nauwe steegjes. Op deze levendige Arabische markt vindt u volop gouden en zilveren sieraden, antiek en traditionele goederen. Op basis van uw wensen en voorkeuren stellen wij graag de perfecte rondreis Oman voor u samen.

Exclusieve rondreis en strandvakantie Oman

Oman heeft vele fantastisch luxe hotels en accommodaties. Bijvoorbeeld het majestueuze Chedi Muscat, een super-de-luxe hotel aan de Golf van Oman. Reis vanaf daar langs de kust naar Ras-Al-Jinz, waar schildpadden ’s nachts hun eieren leggen. Overnacht in de woestijn onder een onvergetelijke sterrenhemel. Bezoek de oude karavaanstad Nizwa, waar avonturenfilms tot leven lijken te komen. En sluit uw luxe vakantie Oman af met een paar dagen heerlijk relaxen aan het strand in Oman of Dubai.

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Abu Dhabi

Luxe stedentrip naar Monaco van het Midden-Oosten aan de Perzische Golf.

Privé jet huren

Uiterst comfortabel reizen zonder wachten en inchecken.

Bora Bora

Droomvakantie op het mooiste eiland ter wereld.