Thailand

Kleurrijke cultuur, levendige steden,
paradijselijke stranden en gastvrije bevolking

Luxe rondreis Thailand

Thailand is een favoriet vakantieland in Azië en dat is niet voor niets. Wij stellen een indrukwekkende rondreis door Thailand op maat voor u samen. Bruisende steden, boeddhistische tempels, weelderige natuur, tropische stranden, verrukkelijk gezond eten en supervriendelijke mensen. Van Helden Travel regelt alles tot in detail voor een perfect verzorgde verre reis naar Thailand.

Exclusieve accommodaties Thailand

Ontdek de levendige hoofdstad Bangkok vanuit uw luxe vijfsterrenhotel. Maak een stadstour door Chinatown, bezoek het Grand Palace, maak een spectaculaire boottocht door de ‘klongs’ of een bijzondere fietstocht door de oude stad. Natuurlijk krijgt u alle tijd om te shoppen en kunt u zich tussendoor laten verwennen met een heerlijke massage.

De reis tijdens uw vakantie in Thailand voert langs een aantal plekken die u gezien moet hebben. Zoals de beroemde drijvende markt en de meest roemruchte plek in de Aziatische geschiedenis: de brug over de River Kwai. Daar hebt u ook gelegenheid om de indrukwekkende oorlogsbegraafplaats te bezoeken. Per trein reist u over een gedeelte van de voormalige Birmaspoorlijn. U kunt de nacht doorbrengen in een drijvende villa op de River Kwai. Een authentieke Thaise longtail-boot brengt u naar deze unieke accommodatie in Thailand.

Bezoek vooral ook de oude koningsstad Ayutthaya, met verfijnde Siamese bouwkunst in het zomerpaleis en de oude stad. Vervolg uw bijzondere rondreis door Thailand per vliegtuig, naar Chiang Mai voor verblijf in een stijlvol eersteklas hotel. Maak er een kleurrijke stadstour en bezoek de Wat Phra Singh tempel in de oude ommuurde binnenstad. Op een heuvel net buiten Chiang Mai ligt de bijzondere tempel Wat Phra Thai Doi Suthep, waar u bij helder weer een schitterend panorama hebt over de hele vallei.

Luxe strandvakantie Thailand

Geniet na van alle indrukken in een fantastisch Thais beach resort. Tijd voor weldadige rust aan het mooie strand van de koninklijke badplaats Hua Hin, dicht bij het gezellige centrum. In de omgeving vindt u uitstekende golfbanen, want ook golfen in Thailand behoort tot de mogelijkheden. Voor u op reis gaat naar het unieke en veelzijdige vakantieland Thailand ontvangt u een uitgebreid informatiepakket van Van Helden Travel.

“Wat ben ik blij dat ik mijn eerste verre reis met u gemaakt heb. De Thaise cultuur is zo ongelooflijk anders en de indrukken waren zo overweldigend, dat ik blij was om mij af en toe terug te kunnen trekken in de rust en comfort van ons hotel. Heerlijk ook dat u voor ons een privégids heeft geregeld. Misschien niet zo heel avontuurlijk als met een rugzak, maar wel wat bij ons past, dat had u goed gezien.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Bhutan

Bijzondere rondreis met privé excursies en sportieve wandeltochten.

Antarctica & Argentinië

Ultieme combi van bevroren stilte en zinderende tango.

Botswana & Namibië

Luxe natuurreis met nature drives en sundowner cruise.