Stedentrips

Inspirerende city trips,
op onverwachte locaties,
met verrassende extra’s

Luxe stedentrips

Van Helden Travel is de absolute specialist in luxe reizen en bijzondere stedentrips. Alles is mogelijk, ver weg of dichtbij. Zoekt u iets speciaals? Laat het ons weten! Van Helden Travel staat voor inspiratie, stijl, comfort en persoonlijke aandacht. Wij maken heerlijk inspirerende citytrips speciaal voor u op maat.

Citytrip New York

All time favorite voor een weekendje weg is natuurlijk New York, de stad die 24 uur per dag bruist en de zinnen helemaal op scherp zet. In the city that never sleeps regelen wij een luxury hotel voor u, met duizelingwekkende uitzichten over de stad en de Hudson rivier, te midden van hippe restaurants, trendy clubs en exclusieve shops. We stellen een verrassend programma vol hoogtepunten en must sees voor u samen, zodat u uit uw korte stedentrip haalt wat erin zit!

Stedentrip Venetië

Venetië is nog altijd de ultieme bestemming voor een romantische citytrip. Weelderige palazzo’s, schitterende musea, pittoreske straatjes en charmante wijkjes om uren in rond te dwalen en uzelf helemaal te verliezen in alle pracht en grandeur. Een idyllische gondeltocht met uw geliefde mag natuurlijk niet ontbreken! Voor uw stedenreis Venetië verzorgen wij een heerlijk persoonlijk programma, dat ook buiten de gebaande paden gaat, met verblijf in een klassiek, discreet hotel direct aan het Canal Grande.

Bijzondere bestemmingen voor city trips

Van Helden Travel verzorgt de mooiste stedenreizen naar verrassende bestemmingen. Onze favoriete city trips Europa gaan bijvoorbeeld naar het prachtige Verona, een stad vol Noord-Italiaanse grandeur, in het hart van het Valpolicella wijngebied. En naar het levenslustige en authentiek Spaanse Valencia. Naar het Griekse Athene met zijn luisterrijke klassieke oudheden. Of ontdek het verrassend hippe Helsinki. Bestemmingen buiten Europa zijn bijvoorbeeld het betoverende Marrakech en het luxe winkelparadijs Dubai. Vertel ons wat uw citytrip droombestemming is, dan stellen wij een perfect georganiseerde stedentrip op maat voor u samen!

Unieke stedentrips

Van Helden Travel maakt iedere stedentrip bijzonder met exclusieve service en persoonlijke extra’s. Een weekendtrip Parijs met een dag personal shopper en exclusief bezoek aan een modehuis. Met een kunstexpert op bezoek in Londense ateliers en galeries. Naast verrassende activiteiten en stijlvolle citytrip hotels regelen wij alle gewenste extra’s, zoals een privé-chauffeur, een privé-jet, (helikopter)transfers of shopping services. Zo voelt een korte stedentrip als een lange vakantie!

“We hebben genoten van Barcelona, een schitterende stad. Zo gemoedelijk en schoon, ondanks de hoeveelheid mensen. En wat een leuke verrassing om tijdens het ontbijt een Nederlands sprekende gids te laten opduiken voor een stadstoer, erg attent.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Stockholm

Het Venetië van de Vikingen met mooie oude wijken en hippe eilanden.

Abu Dhabi

Luxe trip naar Monaco van het Midden-Oosten aan de Perzische Golf.

Boedapest

Luxe culturele stedentrip met stijlvol verblijf en boeiende excursies.