Abu Dhabi

Monaco van het Midden-Oosten
aan de Perzische Golf

Luxe reis Abu Dhabi

Abu Dhabi is een fascinerende bestemming voor een heerlijk luxe vakantie of stedentrip naar het Midden-Oosten. Het is de hoofdstad van het emiraat Abu Dhabi en van de Verenigde Arabische Emiraten. Weelde van duizend-en-één-nacht en modern comfort vloeien er moeiteloos samen. Bezoek Ferrari World en het Yas Marina Formule 1 Circuit. Sla een hole in one op prachtige golfbanen. Ervaar traditie en cultuur in Heritage Village, een reconstructie van een traditioneel oasedorp. Een luxe reis Abu Dhabi is de wereld van uitersten in een notendop.

Highlights Abu Dhabi

In Abu Dhabi staat het meest beroemde en luxe hotel ter wereld: het Emirates Palace. U krijgt er uw cappuccino geserveerd op een presenteerblad met bladgoud. Bezoek de Sheikh Zayed moskee, de grootste moskee ter wereld, een magische plek vol kunstige architectuur. Vanaf Corniche Road hebt u prachtig uitzicht op de skyline van Abu Dhabi. Ga naar het Arabische Monaco, waar de racebaan aan de jachthaven grenst. Liefhebbers van autosport moeten zéker naar het Yas Marina Circuit. Ook culinair gezien zal het u aan niets ontbreken. Geniet van een exquis diner in één van de uitstekende restaurants met een uniek uitzicht over de Dubai Marina. Vooral in de avonduren zit u hier spectaculair. Van Helden Travel kent in Abu Dhabi alle hot spots en places to be. Wij stellen uw bijzondere reis Abu Dhabi helemaal op maat samen, op basis van úw wensen.

Luxe strandvakantie Abu Dhabi

Verleng uw verblijf met een heerlijk luxe strandvakantie aan de Perzische Golf. Wij tippen het ultieme Sir Bani Yas Island. Hier kunt u snorkelen, paardrijden en op safari om luipaarden, giraffen en gazellen te spotten. Overnacht in de Liwa woestijn in het spectaculair luxe Hotel Qasr al Sarab. Daar kunt u volop genieten van bijzondere activiteiten als camel trekking, dune bashing, falconry show, fat biking en land sailing. Weten wat dat allemaal inhoudt? Wij vertellen het graag, samen met nog veel meer tips voor een exclusieve vakantie naar Abu Dhabi, een modern Midden-Oosters sprookje!

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Alaska

Luxe treinreis Rocky Mountaineer, cruise & self drive door de wildernis.

Zakenreizen

Al meer dan 40 jaar preferred supplier in top class business travel.

Huwelijksreizen

Trouwen in het buitenland en de huwelijksreis van uw dromen.