Bijzondere treinreizen

Treinreizen van koninklijke
allure, in select gezelschap

Luxe treinvakantie

Een luxe treinvakantie met Van Helden Travel betekent reizen met koninklijke allure. U reist in select gezelschap aan boord van schitterende treinen voorzien van alle moderne comfort. Bijvoorbeeld naar Sint-Petersburg, Venetië of Peking. Bij onze bijzondere treinreizen kunt u rekenen op veel privacy en uitzonderlijke service.

Luxe treinreis India

In een luxe privé-trein reist u als een maharadja door India. Uw tweepersoons compartiment of suite is voorzien van alle luxe, butlerservice, panoramische ramen en een privébadkamer. Er kunnen maximaal 88 personen aan boord. En u hoeft nergens naar om te kijken. Bagage-afhandeling op stations, lokale belastingen, transfers en excursies – alles wordt voor u geregeld tijdens deze bijzondere treinreis door een magisch, kleurrijk land.

Bijzondere treinreis Rusland

Deze exclusieve treinreis is een ware droom voor opera- en balletliefhebbers. Speciaal tot stand gekomen in een bijzondere samenwerking tussen Van Helden Travel en het vermaarde Mariinsky Theater in Sint-Petersburg. U reist met een internationaal gezelschap in The Golden Eagle, een speciaal gebouwde luxe privé-trein voorzien van alle comfort. Deze bijzondere treinreis brengt u naar wereldberoemde concertzalen in Sint-Petersburg, Moskou, Kiev en Odessa.

Luxe treinvakanties overal ter wereld

Vertel ons welke bijzondere treinreis u zou willen maken en wij regelen alles voor u van deur tot deur. Een mooie nostalgische tour per luxe trein naar Venetië. Of over het meest noordelijke traject in het noorden van Schotland. De Zijderoute, Amerika, Australië: onze exclusieve treinreizen bestrijken alle trajecten ter wereld.

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Alaska

Luxe treinreis Rocky Mountaineer, cruise & self drive door de wildernis.

Bijzondere cruises

Ultieme verwenvakanties op kleinschalige, luxe cruiseschepen.

Peru & Galápagos

Inca-cultuur, koloniale pracht en overweldigende flora en fauna.