Lapland

Intens ijsavontuur vol
spectaculaire activiteiten

Luxe reis Lapland

Ga tot het uiterste in Lapland tijdens een luxe begeleide reis naar het hoge noorden van Finland. Een ijskoude ervaring die u misschien nooit meer zult meemaken. In ieder geval een belevenis om nooit meer te vergeten. Uw reis op maat naar Lapland zit vol avontuur en intense belevenissen.

Noorderlicht en ijsracen in Lapland

Een avontuurlijke reis naar Lapland is een once in a life time experience. Dit is een ongelooflijke plek! Bijna geen ander Europees land biedt zoveel ruimte en mogelijkheden voor bijzondere belevenissen in de vrije natuur. Verblijf in luxe houten boshutten, maak een sleerit met huskyhonden over een bevroren rivier en ga per sneeuwscooter op zoek naar de ultieme spot om het noorderlicht te zien. Helemaal spectaculair is ijsracen met luxe auto’s over een bevroren meer.

IJshotel in Lapland

Moet u al rillen bij de gedachte om in een ijshotel te overnachten? Geen zorgen, want Van Helden Travel zorgt dat u er altijd en overal warm en rondom verzorgd bij zit! U kunt ook overnachten in een verwarmde iglo met een glazen dak waardoorheen u zo vanuit uw bed het noorderlicht kunt bewonderen.

Bijzondere reis Lapland met kinderen

Wilt u met het hele gezin een unieke reis maken naar Lapland? Dan zorgen wij voor een perfect programma voor uw bijzondere familiereis. Ga bijvoorbeeld op bezoek bij de kerstman, hij bestaat! En maak een rit in een rendierenslee. In overleg met u stellen we een fantastische reis op maat naar Lapland voor u samen!

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Afrika

Ons specialisme. Ervaar de kracht van het oer-continent.

Bijzondere treinreizen

Luxe treinreizen van koninklijke allure, in select gezelschap.

Privé eiland huren

Het summum van privacy op exclusieve privé bestemmingen.