Exclusieve diensten

Privacy en discretie, met
butler, privé-kok en chauffeur.
Per limousine, private jet of helikopter

Aankleding feesten en events

Een belangrijk feest organiseren en zeker weten dat alles perfect loopt? Dan heeft u nu het geheime wapen van ’t Gooi in handen. Van Helden Travel is gevestigd in Hilversum en heeft meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van exclusieve feesten en events voor veeleisende opdrachtgevers. Ieder detail wordt afgestemd op uw wensen, met als resultaat een feest met de aankleding en ambiance die helemaal bij u past.

Bijzondere locaties voor feest op maat

Ieder bijzonder feest of jubileum vraagt om een eigen setting en aanpak. Van intiem familiediner tot grootse bruiloft in het buitenland en van exclusieve productpresentatie tot spraakmakend media-event. Van Helden Travel zorgt voor de perfecte entourage en stijlvol raffinement, op exclusieve locaties, met bijzondere activiteiten. Anne-Marie van Helden is de spil achter Van Helden Travel en neemt persoonlijk al uw wensen met u door. Samen met haar vakbekwame team vertaalt zij deze naar een perfecte party of groots evenement waar alles tot in detail geregeld is.

Luxe feesten met VIP service en discretie

Geef uw feest of diner extra cachet met stijlvolle ontvangst van uw gasten door een personal butler en valet parking. Anne-Marie van Helden is al jaren instructeur aan The International Butler Academy in Nederland en weet als geen ander ‘hoe het heurt’.

Privé-jet voor vervoer van uw gasten

Reist u met een gezelschap naar het buitenland? Dan kunt u overwegen om een privé jet te huren. Omring uw gasten met luxe, stijl en comfort. De hoogstaande service van Van Helden Travel laat niets aan het toeval over, ook voor clientèle die uit hoofde van positie en functie discretie wil betrachten. U kunt er voor 100% op vertrouwen dat u gaat genieten van een schitterend feest met perfecte aankleding, waar ook ter wereld.

Neem geheel vrijblijvend contact op voor een persoonlijke kennismaking. Wij maken écht het onmogelijke waar en delen graag onze knowhow voor de perfecte aankleding van het mooiste feest, jubileum of event.

“Ons feest in Venetië liep op rolletjes. Familieleden en band ingevlogen van over de hele wereld voor een geweldige party op een prachtige locatie. Onvergetelijk!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Chef-kok aan huis

Verwen uw gasten met een sterrendiner bij u thuis.

Privé eiland huren

Het summum van privacy op exclusieve privé bestemmingen.

Jubilea en vriendenreizen

Sprankelende feesten en onvergetelijke momenten met dierbaren.