Exclusieve diensten

Privacy en discretie, met
butler, privé-kok en chauffeur.
Per limousine, private jet of helikopter

Butler service

De butler services van Van Helden Travel zijn het beste dat u zich op het gebied van persoonlijke dienstverlening kunt wensen. Anne-Marie van Helden is al jaren instructeur aan The International Butler Academy in Nederland. Zij weet als geen ander ‘hoe het heurt’ en waar het bij VIP butler service om draait.

Luxe butler inhuren

Geef uw feest of diner extra cachet en laat uw butler aan huis zorgen voor een perfecte entourage, stijlvolle ontvangst van uw gasten en valet parking. Voor het diner stuurt uw privé butler de brigade aan, serveert de gerechten met uitleg over spijs en wijn en zorgt dat alles vlekkeloos verloopt. U zult al snel merken dat u een butler voor een dag best alle dagen zou willen hebben!

Eersteklas persoonlijke dienstverlening

Onze exclusieve butler service kent vele vormen. Van butlers in traditioneel Engelse stijl tot een moderne lifestyle manager. Mannen en vrouwen. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, bij Van Helden staan stijl en discrete dienstverlening boven aan de lijst. U kunt erop vertrouwen dat onze butler service geheel op maat is voor het gewenste niveau.

Privé butler services

Onze VIP butlers zijn experts in algemeen management en persoonlijke assistentie. Het zijn speciaal opgeleide mannen en vrouwen die weten wat hoogwaardige dienstverlening betekent. Zij maken uw welvinden tot hun persoonlijke doel. Uw privé butler runt het huishouden, beheert de agenda en kan voor de kinderen zorgen. Verricht chauffeursdiensten en is de perfecte gastheer tijdens een VIP sightseeing voor uw gasten. Er zijn ook speciaal getrainde butlers voor VIP Close Protection.

Of u nu op zoek bent naar een butler voor een dag, voor een week of zolang u wilt, met Van Helden Travel butler service weet u zeker dat beschikt over de hoogst mogelijk standaard.

“Nergens naar hoeven omkijken en een ontvangst in stijl. Wow!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Privé jet huren

Uiterst comfortabel reizen zonder wachten en inchecken.

Luxe reizen

Luxe reizen, op maat gemaakt, stijlvol, met alle comfort en privacy.

Meer informatie >

SeaDream I en II

Happy few droomcruise op megaluxe zeejacht.