Exclusieve diensten

Privacy en discretie, met
butler, privé-kok en chauffeur.
Per limousine, private jet of helikopter

Chef-kok aan huis

Verwen uw gasten met een topklasse sterrendiner bij u thuis, bereid door een chef-kok aan huis. De kok aan huis service van Van Helden Travel is van het hoogste culinaire niveau dat u zich kunt wensen. Anne-Marie van Helden is al jaren instructeur aan The International Butler Academy in Nederland. Zij weet als geen ander ‘hoe het heurt’ bij ontvangsten thuis en overlegt persoonlijk met u over de beste setting voor een perfecte lunch, bruisende borrel, informeel walking dinner of hoogstaand culinair thuisdiner. Valet parking en stijlvolle ontvangst door onze privé butlers maken de entourage helemaal af.

Chef-kok thuis inhuren

Onze exclusieve thuiskok service kent vele vormen. In overleg is alles mogelijk. Van een intiem diner voor twee thuis tot een vorstelijk thuisdiner aan rijk gedekte tafels in een paviljoen in uw tuin. Van Helden Travel werkt uitsluitend met professionele chef-koks, die samen met hun getrainde thuisbrigade zorgen voor een culinaire ervaring van sterrenniveau. Geniet van heerlijke gerechten met bijbehorende wijnen, uitgeserveerd en toegelicht door onze discrete butlers en hostesses. U kunt erop vertrouwen dat onze chef-kok thuis service geheel op maat wordt afgestemd op uw wensen.

Workshop of proeverij door chef-kok bij u thuis

Zelf leren koken als in een restaurant van een chef-kok in uw eigen keuken? Met een kok aan huis van Van Helden Travel scoort u hoogstwaarschijnlijk dé hit voor een fantastische vriendinnendag. Technische kneepjes en culinaire hoogstandjes waarmee u waardig indruk kunt maken. Of organiseer een culinaire proeverij thuis. In select gezelschap maakt u kennis van hoogstaande culinaire creaties, tongstrelende combinaties en trendy culi-hypes. Waar u ook voor kiest, de chef-kok thuis service van Van Helden Travel bezorgt uw gasten gegarandeerd een spraakmakende culinaire topervaring.

Totale aankleding van uw dinner party

Van Helden Travel staat voor stijl, exclusiviteit en perfectie. Van amuse tot totale aankleding van uw dinnerparty thuis, u hoeft alleen maar te genieten van de best denkbare persoonlijke dienstverlening. Samen met onze professionele chef-koks thuis regelen wij alles tot in detail.

“Een droombrigade in de keuken en bediening en exquise gerechten op tafel. Ça marche!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Culinaire reizen

Dining & wine, culinaire reizen en kookcursussen overal ter wereld.

Butler service

De hoogst mogelijke standaard in persoonlijke dienstverlening.

Wintersport

Fantastische pistes, exclusieve chalets met privé service & luxe hotels.