Exclusieve diensten

Privacy en discretie, met
butler, privé-kok en chauffeur.
Per limousine, private jet of helikopter

Personal shopper

De personal shopping service van Van Helden Travel staat voor elegantie, luxe en kwaliteit. Wij zijn het geheime wapen van het Gooi en werken nauw samen met high end stylisten en fashion designers. Na een persoonlijke intake weten zij feilloos welke stijl het beste bij u past. Zij gaan doelgericht op pad, met dames én heren. U krijgt de beste deskundige modeadviezen voor top of the bill imagostyling. Van frisse look tot complete makeover en van zakelijk kledingadvies tot complete garderobeplanning.

VIP personal shopping in wereldsteden

Met onze personal shoppers en stylisten komt u overal ter wereld bij de mooiste winkels en modehuizen. In Parijs, Milaan, Londen, New York, maar bijvoorbeeld ook in Dubai, het ongegeneerd luxe winkelhart van het Midden-Oosten. Winkelcentra zo groot als vijftig voetbalvelden, authentieke souks, shabby-chique boetieks en talrijke designerlabel stores. De openingstijden van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat en de aantrekkelijke prijzen vanwege het ontbreken van belastingen en heffingen maken personal shopping in Dubai wel héél verleidelijk.

Stylingadvies en shoppen in Parijs

O la la, shoppen met een persoonlijke stijlcoach in Parijs maakt kiezen een stuk eenvoudiger! Maak een fantastische vriendinnentrip geheel in het teken van fashion, styling en imago. Trendy labels, prachtige vintage, high fashion labels als Hugo Boss, Cavalli en Barbara Bui en haute couture. Onze personal shoppers weten precies waar u moet zijn. Een privébezoek aan maison Chanel, de Kenzo beautysalon of Armani hair stylist? Alles is mogelijk voor ware modeliefhebbers tijdens een luxe trip voor fashionistas.

Vriendinnendag personal styling

Verwen uzelf en uw vriendinnen met een heerlijk ontspannen stylingdag. Het bespaart nog ook, want niet goed passende aankopen behoren voortaan tot het verleden. Ontdek de stijl die het beste bij u past en ervaar verrassende invalshoeken: trendy en tijdloos, nonchalant en elegant. Met de personal shoppers en imagostylisten van Van Helden Travel verzekert u zichzelf van de beste kledingadviezen en tips voor personal styling, smaakvol en elegant.

“We hebben een supercoole, hilarische, knotsgekke meidendag in Milaan gehad. Dankzij onze gezellige shopcoach kwamen we zonder zoeken op de beste adresjes.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Abu Dhabi

Luxe trip naar Monaco van het Midden-Oosten aan de Perzische Golf.

New York

Het summum van de stedentrips: een lang weekend Big Apple.

Jubilea en vriendenreizen

Sprankelende feesten en onvergetelijke momenten met dierbaren.