Exclusieve diensten

Privacy en discretie, met
butler, privé-kok en chauffeur.
Per limousine, private jet of helikopter

Privé eiland huren

Een privé eiland huren is het summum van privacy. Ver weg van alles en iedereen onbekommerd genieten. Van Helden Travel is uw luxury guide naar de mooiste geheime plekken op aarde die niet zomaar door iedereen te vinden zijn. Zeker niet door standaard webzoekmachines. Relax to the max en huur uw eigen privé eiland!

Exclusieve privé bestemmingen

Beleef de hoogste graad van privacy en discretie op exclusieve bestemmingen, zoals een privé eiland of een ander droomoord, met butler, privé kok, een eigen chauffeur en limousine. U reist per private cruise, privé jet of helikopter. Voor liefhebbers van privacy en discretie weet Van Helden Travel feilloos de weg naar onontdekte locaties en hide aways. Voorzien van al het comfort dat u maar wenst. Als u ver weg van de wereld even in heel andere sferen wilt verkeren, is een privé eiland echt het ultieme genot.

Privé eilanden met luxe cottages

Waar die paradijselijke privé eilanden liggen kunnen we natuurlijk niet zomaar verklappen. Maar vooruit dan, een tipje van de sluier. Sindabezi, een weelderig privé eiland in Zambia met vijf luxe cottages in de ongerepte natuur van het Zambezi National Park, vlak bij de Victoria Falls. Back to nature zonder iPad en zo vanaf uw veranda wilde dieren spotten in hun natuurlijke habitat. Of Necker Island, een Virgin Island voor celebs waar Kate Winslet leert kitesurfen en Oprah Winfrey haar laptop laat rondslingeren. Wij kennen de mooiste plekken voor een luxe verblijf op een privé eiland waar u met de voeten in het zand helemaal uzelf kunt zijn.

Ontdek de weldaad van privacy op een privé eiland, omringd door first class service en stijlvolle discretie zoals alleen Van Helden Travel het kan regelen.

“Die rust! Die ruimte! Tijd voor elkaar. En fantastische service, ieder uur van de dag. Ik wil een privé eiland voor altijd!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Afrika op maat

Ons specialisme. Ervaar de kracht van het oer-continent.

Oceanië

Ontdek de outback en geniet van paradijselijke schoonheid.

Privé jet huren

Uiterst comfortabel reizen zonder wachten en inchecken.