Exclusieve diensten

Privacy en discretie, met
butler, privé-kok en chauffeur.
Per limousine, private jet of helikopter

Privé jet huren

Ervaar het comfort van reizen met een privé vliegtuig en voorkom gedoe met wachten en inchecken. Met Van Helden Travel kunt u 24/7 overal ter wereld een privé jet huren. U kunt wereldwijd op meer luchthavens terecht dan met reguliere vluchten en bent sneller op uw bestemming. Huisdieren mogen gewoon mee aan boord. Gezien het rendement aan gemak, privacy en comfort hoeft u het voor de extra kosten niet te laten. In verhouding tot gangbare first class tarieven is een privé vliegtuig huren zeer betaalbaar.

Luxe reizen op maat met privé jet

Voor reizen per privévliegtuig maakt Van Helden Travel uw vluchtschema helemaal op maat, voor ieder gewenst tijdstip. U hoeft maar een kwartier van te voren op de luchthaven te zijn. Daar vertrekt u via een speciale VIP-terminal. Geniet van de luxe aan boord. Tijdens uw exclusieve reis met privéjet worden alle services helemaal op uw persoonlijke voorkeur afgestemd.

Privé vliegtuig huren voor groepen

Ook voor een groter gezelschap kunt u overwegen om een privé jet te huren. Als u wilt kunt u zelfs uw eigen embleem of logo op het toestel laten aanbrengen. Verwen uw gasten met luxe, stijl en comfort. Reizen per privé-jet geeft buitengewoon cachet, zeker als u Van Helden Travel alle details laat regelen.

Privé-jet voor vakantie of zaken

De mogelijkheden bij reizen per privévliegtuig zijn eindeloos. Geniet bijvoorbeeld van een weekend ertussenuit om te skiën. Vanaf een luchthaven naar keuze en met een privétransfer naar uw luxe hotel of chalet staat u binnen 4 uur op de piste. Optreden in het buitenland of een belangrijke zakenmeeting? Gun uzelf dan rust en luxe. Van Helden Travel zorgt voor een uiterst comfortabele privévlucht, zodat u ontspannen en ruim op tijd op uw bestemming bent.

“Nergens hoeven wachten is geweldig en de prijs valt reuze mee als je het vergelijkt met eersteklas vliegen.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Mallorca

Vakantie-eiland met ruige natuur en legendarische beach clubs.

Ibiza & Formentera

Party-eiland met luxe verblijf en privé service.

Zakenreizen

Al meer dan 40 jaar preferred supplier in top class business travel.