Exclusieve diensten

Privé villa huren: privacy en discretie,
met butler, privé-kok en chauffeur

Villa huren

Huur een luxe villa op een exclusieve bestemming en geniet in select gezelschap van privacy en beslotenheid. Van Helden Travel is uw luxury guide naar de mooiste plekken en luxe villa’s overal ter wereld. Desgewenst met butler, privé-kok en eigen chauffeur. Om wachttijden op luchthavens te voorkomen kunt u reizen met een private jet. Voor een heerlijk exclusieve vakantie op maat en verblijf in de mooiste luxe villa’s vindt u geen betere partner dan Van Helden Travel.

Wereldwijd luxe chalets en villa’s huren

Wij informeren u graag over de vele mogelijkheden om overal ter wereld de mooiste chalets en villa’s te huren. U wordt in de watten gelegd en hoeft nergens naar om te kijken. Want ook shopping service kan geregeld worden, net als een privé-butler, een lieve nanny voor de kinderen of het klaarzetten van uw sportuitrusting. En vindt u het prettig om ter plekke in uw eigen auto te rijden? Dan kunnen wij ervoor zorgen dat die naar uw luxe vakantieadres wordt gereden.

Heerlijk luxe villa huren in Europa

Ver weg van alles en iedereen onbekommerd relaxen in een exclusieve villa met privé zwembad, spa en tennis court is het summum van vakantie. Onze villa’s vindt u niet via de standaard webzoekmachines. Capri bijvoorbeeld is zo’n perfect toevluchtsoord voor liefhebbers van rust en privacy. Het is een mythische plaats, waar Odysseus werd verleid door de sirenen. Napels ligt op vaarafstand. Vraag ons gerust om meer tips voor het huren van een beschutte, luxe vakantievilla.

Exclusieve villa’s op exotische droombestemmingen

Voor wie verder weg wil zijn de privé vakantiehuizen en luxe villa’s op eilanden als Java, Lombok en Bali ware droombestemmingen. Bali heet niet voor niets het eiland van de goden. Groene rijstvelden, exotische bloemenpracht, witte stranden, adembenemend uitzicht op de Indische Oceaan, warme gastvrijheid en de rijke Indonesische keuken. In uw weldadig luxe privé villa komen lichaam en geest volledig tot rust.

Van Helden Travel is een first class reisbureau met meer dan 40 jaar ervaring. We maken uw verblijf waar ook ter wereld onvergetelijk met luxe reizen, gezinsvakanties en de mooiste huwelijksreizen. Voor het huren van een bijzondere luxe villa in binnen- of buitenland maken wij het ongelooflijke waar.

“We zijn zo blij met je goede zorgen! Je hebt een prachtige villa geregeld met goede ligging. Alleen hebben we het zo heerlijk gehad, dat het moeilijk is om weer terug te keren naar de realiteit.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Ibiza & Formentera

Party-eiland met luxe verblijf en privé service.

Mallorca

Vakantie-eiland met ruige natuur en legendarische beach clubs.

Costa Rica

Rondreis met privéchauffeur door het land van de eeuwige lente.