Het geheime wapen
van ’t Gooi

Meer dan 45 jaar ervaring
in topclass reizen op maat

Luxe reizen op maat

Luxe reizen over de hele wereld zijn al meer dan 45 jaar het specialisme van Van Helden Travel. Wij kennen alle bijzondere reisbestemmingen en zorgen ervoor dat u dichtbij of ver weg van een ongestoorde tijd kunt genieten. Chique en stijlvol, met uw partner, gezin, in klein of groot gezelschap. Wij stellen een perfect georganiseerde reis op maat voor u samen. Daarom vindt u op onze website geen prijzen. Maar maatwerk is niet duurder. Waarom kiezen voor een standaardaanbod, als u voor hetzelfde budget een heerlijk luxe vakantie op maat kunt laten samenstellen?

Exclusieve reizen op maat

De mogelijkheden voor bijzondere korte of lange reizen zijn oneindig. Een rondreis met het gezin. Een heerlijk luxe stedentrip met onverwachte extra’s. Een romantische huwelijksreis. Een lustrumreis met uw jaarclub. Wij zijn het geheime wapen van ’t Gooi. Onze stijl en oprechte interesse in mensen maken Van Helden Travel tot wat het is: de absolute specialist in topclass travel.

Persoonlijke service met chauffeur, butler en chef-kok

Bent u tijdens uw exclusieve relax vakantie graag van alle gemakken voorzien? Anne-Marie van Helden is de spil van Van Helden Travel en heeft meer dan 45 jaar ervaring in topclass reizen op maat. Haar oog voor detail en hoge kwaliteitseisen laten niets aan het toeval over. Waar nodig reist zij zelf naar de locatie voor een laatste check, waar ook ter wereld. Zij zorgt voor persoonlijke attenties en u kunt haar altijd bellen. Met Van Helden Travel bent u verzekerd van hoogstaande service op bijzondere vakantiebestemmingen die voor anderen verborgen blijven.

Zakenreizen en bijzondere vergaderlocaties

Maak uw bedrijf onderscheidend met een topmeeting op exclusieve locatie. Organiseer een dynamisch congres met geraffineerd partnerprogramma. Verras uw medewerkers met een écht origineel bedrijfsuitje. Van Helden Travel zorgt voor een strakke regie tijdens topclass zakenreizen en incentives.

Toegewijde service en continue bereikbaarheid

Wij maken reizen op maat over de hele wereld. Ons team staat dag en nacht voor u klaar en weet zelfs het onmogelijke voor u te regelen. Maak een afspraak met Anne-Marie van Helden en zij komt alle mogelijkheden voor uw droomvakantie met u bespreken.

“We zijn zojuist aangekomen in San Francisco en willen jullie meteen een compliment geven over de verzorging. Het ziet er allemaal picobello uit. En wat een gezellig hotel is Union Square; de kabeltram stopt recht voor de deur. Je welkomstberichtje lag al in een envelop op onze kamer te wachten. Trouwens, je bagageriemen maken onze koffers zeer herkenbaar.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

New York

De koning van de stedentrips: een lang weekend Big Apple.

Privé eiland huren

Het summum van privacy op exclusieve privé bestemmingen.

Afrika op maat

Ons specialisme. Ervaar de kracht van het oer-continent.