Afrika

De kracht van het oer-continent

Luxe reizen naar Afrika

Afrika is een bijzondere vakantiebestemming. Als u er eenmaal bent geweest, laat dit oer-continent u niet meer los. Reizen door Afrika zijn een specialisme van Van Helden Travel. Wij horen graag wat uw wensen zijn en maken de mooiste rondreizen in Afrika voor u op maat, van simpel tot chique.

Luxe vakanties in Afrika

Ontdek Noord-Afrika, land van Berbers en duizend-en-één-nacht. Geniet in Oost-Afrika van witte stranden, azuurblauwe zee en paradijselijke natuur. Of spot walvissen tijdens een bijzondere rondreis door Zuid-Afrika met zijn prachtige landschappen en heerlijke wijndomeinen.

Exclusieve safari’s Afrika

Spot wilde dieren en beleef een onvergetelijke safari in Afrika met overnachtingen in luxe lodges. Een speciale vakantiebestemming voor het hele gezin, met uw lief of met vrienden. Van Helden Travel kent als geen ander de meest bijzondere accommodaties in de Afrikaanse wildernis. Bijvoorbeeld in het Serengeti National Park in Tanzania , een fantastische safari-bestemming om de Grote Migratie mee te maken. Of in het South Luangwa National in Zambia , een van de allermooiste wildparken van Afrika vol dieren. Sluit uw exclusieve safari af met een ontspannen verblijf onder de palmen op een Afrikaans bounty-eiland en kom herboren thuis.

Speciale huwelijksreizen in Afrika

Afrika is een perfecte verre bestemming voor een sprookjesachtige huwelijksreis. Bounty-eilanden met poederwitte stranden, bijzondere safari’s over land en door de lucht. Slapen in een sky suite onder de sterren. Van Helden Travel zorgt voor een zorgeloze en bijzondere huwelijksreis Afrika, precies zoals u die wilt.

Adem, proef en voel de kracht van de natuur en in uzelf! Afrika is écht een verrijkende en bijzondere reisbestemming.

“Je hebt voor ons gezin een fantastische reis georganiseerd naar Zuid-Afrika. Wij waren volkomen vreemd op dat continent, maar je bent erin geslaagd ons in een tijdsbestek van drie weken alle highlights van Zuid-Afrika te laten zien. Het vrije reizen is niet te vergelijken is met groepsreizen, prima prijs-kwaliteitverhouding!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Zuid-Afrika & Mozambique

Exclusieve privé safari’s en mooiste bounty stranden van Afrika.

Botswana & Namibië

Luxe natuurreis met nature drives en sundowner cruise.

Oceanië

Ontdek de outback en geniet van paradijselijke schoonheid.