Botswana en Namibië

Dieren spotten tijdens nature drives
& sundowner cruise Victoria Falls

Luxe rondreis Botswana en Namibië

Een unieke 16-daagse rondreis Botswana en Namibië. Reis in stijl door schitterende  natuur en landschappen. Ontdek de Kalahariwoestijn met z’n unieke zandduinen. Laat u meevoeren door de betoverende omgeving van de Victoria Watervallen. Spot wilde dieren in het Moremi wildreservaat en de unieke Okavango Delta. Een heerlijk exclusieve en afwisselende rondreis door Botswana en Namibië, met verblijf in kleinschalige, luxe hotels met respect voor de omgeving.

Botswana en Namibië in 16 dagen/15 nachten

U vliegt vanaf Amsterdam naar Windhoek en overnacht daar in het Galton House. Op dag 3 rijdt u na het ontbijt naar de Kalahariwoestijn. U verblijft twee nachten in het Intu Africa Zebra Lodge. Tijdens uw verblijf is een nature drive inbegrepen. Uw volgende bijzondere bestemming is een absoluut hoogtepunt: het Namib Naukluft Park. Hier liggen de pittoreske Sesriem Canyon en Sossusvlei, bekend om de hoogste zandduinen ter wereld.

Dieren spotten in Botswana

In Swakopmund maakt u vanaf Walvis Bay een schitterende boottocht. Als het geluk een beetje meewerkt ziet u daar pelikanen, dolfijnen en zeeleeuwen. Aan het eind van deze mooie boottocht kunt u genieten van oesters en bubbels.

Op dag 9 vliegt u naar de Victoria Watervallen. Tijdens uw verblijf daar is een sundowner cruise inbegrepen. Daarna vliegt u via Kasane naar het Moremi wildreservaat. U verblijft twee nachten in Machaba Camp, op basis van volpension, lokale drankjes en inclusief safari’s.

Hierna vliegt u naar de Okavango Delta. Na aankomst volgt een transfer naar het Pom Pom Camp, waar u nog twee nachten verblijft. Deze dagen maakt u nog een aantal indrukwekkende safari’s. Op dag 15 vliegt u terug naar Amsterdam, een schat aan herinneringen rijker. Een rondreis Botswana en Namibië is een bijzondere ontmoeting met de natuur om nooit te vergeten!

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Tanzania & Mnemba Island

Beleef de Grote Migratie en relax op privé bounty-eiland.

Villa huren

Wij weten ze te vinden, de mooiste luxe villa’s overal ter wereld.

Chef-kok aan huis

Verwen uw gasten met een sterrendiner bij u thuis.