Tanzania en Mnemba Island (Zanzibar)

Beleef de Grote Migratie en
relax op privé bounty-eiland

Luxe safari Tanzania en Mnemba eiland

Tanzania is een fantastische safari-bestemming om de Grote Migratie mee te maken. In het Serengeti National Park aan de voet van de Kilimanjaro trekken enorme kuddes wilde dieren pal aan u voorbij. Ondertussen liggen krokodillen stilletjes in de rivier op hun prooi te wachten. Deze exclusieve safari Tanzania stellen wij helemaal op maat voor u samen.

Luxe safari Grote Migratie Tanzania

We doen een voorzet voor een bijzondere safari om de Grote Migratie in Tanzania mee te maken. Vanaf Amsterdam vliegt u naar Kilimanjaro voor twee nachten verblijf in een luxe suite van een exclusief wellness retreat. Daarna vliegt u door naar het Serengeti National Park voor drie nachten verblijf op basis van volpension in een luxe lodge van in een Serengeti Safari Camp. U gaat op pad met een ervaren Engelssprekende gids, waarbij een begeleide wandelsafari met uitleg over de prachtige flora en fauna is inbegrepen.

Tropisch paradijs op Mnemba Island

De laatste dagen brengt u door op Mnemba Island. Dit is een paradijselijk privé-eiland voor de kust van Zanzibar, omringd door een prachtig koraalrif. Ontdek de onderwaterwereld en geniet na van alle indrukken op een van de mooiste stranden ter wereld. Vier nachten verblijf op basis van volpension in een luxe Mnemba Island Lodge. Een waar tropisch barefoot luxury paradijs, waar alleen u en een paar andere gasten gebruik van mogen maken. Vlieg terug naar Dar es Salaam en vanaf daar per KLM naar Amsterdam. Een heerlijk exclusieve onvergetelijke reis naar Tanzania en Mnemba Island (Zanzibar) vol wilde dieren en ongeëvenaarde tropische schoonheid!

“Na een paar dagen aarden kijk ik met ontzettend veel plezier terug op de Tanzaniatrip met dochterlief. Je hebt het echt geweldig georganiseerd, helemaal top! Daar zijn we extra blij van geworden.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Privé eiland huren

Het summum van privacy op exclusieve privé bestemmingen.

Europa

Een grand tour langs historische steden en hippe eilanden.

Abu Dhabi

Luxe trip naar Monaco van het Midden-Oosten aan de Perzische Golf.