Zuid-Afrika en Mozambique

Exclusieve privé safari’s en mooiste
bounty stranden van Afrika

Luxe rondreis Zuid-Afrika en Mozambique

Beleef de indrukwekkende natuur en geniet van adembenemende vergezichten tijdens een bijzondere rondreis door Zuid-Afrika. Avontuurlijke safari’s, luxe lodges met butler service, exquise maaltijden, tropische stranden, exotische cocktails en ontspannende massages. Van Helden Travel biedt u een ultieme combinatie. Want daarna kunt u helemaal bijkomen aan de parelwitte stranden van Mozambique.

Exclusieve rondreis Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is onze all time favourite voor een unieke en overweldigende reis. Ervaar de high lights van Zuid-Afrika. Avontuurlijke safari’s, de Tuinroute, walvissen spotten bij Grootbos. Ga wijn proeven op historische wijndomeinen, maak een boottocht door de Tafelbaai naar Robbeneiland en dwaal onbekommerd rond door het hippe Kaapstad met zijn multiculturele ambiance, fijne snuffelwinkels en relaxte bewoners. Van Helden Travel is al jarenlang kind aan huis in de fantastische Regenboognatie. Dankzij onze vele lokale contacten kunt u op persoonlijke wijze kennismaken met de cultuur. Wij horen graag wat uw persoonlijke wensen zijn en stellen een rondreis Zuid-Afrika op maat voor u samen.

Luxe safari Zuid-Afrika

Met het rijke dierenleven en de fantastische wildparken is een safari voor velen het absolute hoogtepunt van een Zuid-Afrika rondreis. Van Helden Travel kent de ongebaande paden en brengt u naar verborgen en exclusieve lodges. U kunt rekenen op totale privacy en persoonlijke aandacht. Come and meet the Big Five! Vanuit uw luxe lodge maakt u onder begeleiding van ervaren gidsen de mooiste exclusieve privé safari’s in Zuid-Afrika.

Exotische strandvakantie Mozambique

Na uw boeiende rondreis door Zuid-Afrika kunt u heerlijk uitrusten aan de bounty-stranden van Mozambique, de mooiste stranden in Afrika. Dit buurland van Zuid-Afrika heeft een eindeloos lange kuststrook met parelwitte stranden, ongerepte zandduinen en een authentieke Afrikaanse sfeer. Nip van een speciaal voor u gemixte cocktail op het privéstrand bij uw luxe resort. Vlak voor de kust liggen prachtige koraalriffen met schitterende kleuren, een walhalla voor snorkelaars en duikers. Mozambique is een waar aards paradijs en de ultieme plek om uw rondreis Afrika af te sluiten.

Safari en strand

Deze droomreis Afrika biedt een magische combinatie van paradise & wilderness. Met een gecombineerde rondreis Zuid-Afrika en Mozambique krijgt u the best of both worlds!

“Je hebt voor ons gezin een fantastische reis georganiseerd naar Zuid-Afrika. Wij waren volkomen vreemd op dat continent, maar je bent erin geslaagd ons in een tijdsbestek van drie weken alle highlights van Zuid-Afrika te laten zien. Op elk gewenst moment konden we rekenen op jouw lokale representatives. Het vrije reizen is niet te vergelijken met groepsreizen, prima prijs-kwaliteitverhouding!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Costa Rica

Rondreis met privéchauffeur door het land van de eeuwige lente.

Wellness & spa

Weldadige escapes, yoga retreats en exclusieve spa’s op de mooiste locaties.

Bijzondere treinreizen

Luxe treinreizen van koninklijke allure, in select gezelschap.