Antarctica

Adembenemende ongereptheid

Luxe reizen Antarctica

Maak een luxe expeditie naar Antarctica en voel u een ware ontdekkingsreiziger. De ongereptheid van dit continent maakt ongetwijfeld de natuurbeschermer in u wakker. Zeeleeuwen, walvissen, orka’s, pinguïns, stormvogels, indrukwekkende ijsformaties en oneindige sneeuwvlaktes. Ontdek het bevroren continent per cruiseschip of helikopter en ga aan land onder leiding van ervaren gidsen. Deze indrukwekkende ontdekkingsreis Antarctica gaat u nooit vergeten!

Luxe cruise Antarctica

Wilt u graag een bijzondere reis naar de zuidpool maken? Dan stelt Van Helden Travel deze helemaal op maat voor u samen. Stijl en comfort zijn daarbij onze trefwoorden, dit keer op een schitterend cruiseschip. Via het Beagle-kanaal zet u koers naar de Drake Passage. U vaart door een onaards mooi, stil landschap langs machtige ijsbergen en gletsjers. Grote kans dat u walvissen ziet. Maak avontuurlijke zodiac-tochten en natuurwandelingen met ervaren gidsen. Een exclusieve cruise Antarctica die u de betovering van het bevroren continent ten volle laat ervaren.

Avontuurlijke reis naar de zuidpool

Een exclusieve cruise naar Antarctica is het summum voor natuurliefhebbers en ontdekkingsreizigers. Doe het op een speciaal voor Arctische wateren toegerust cruiseschip, voorzien van alle denkbare luxe en uitstekende, persoonlijk service. Van Helden Travel regelt alles tot in de puntjes. De vlucht ernaartoe, de transfers, een paar dagen heerlijk verblijf aan wal met mooie privétochten of catamaranzeilen. Wat u maar wilt! Onderweg aan boord van het cruiseschip reizen experts mee. Zij vertellen u alles over de omgeving en samen met hen gaat u in kleine groepjes per zodiac aan land. Hier gaat ieder ontdekkershart sneller van kloppen! Een luxe cruise naar Antarctica is een ongelooflijk mooie en verrijkende ervaring.

Hoezo het onbekende continent? De pinguïns groeten u! Laat weten waar uw voorkeur naar uit gaat. Dan zorgen wij voor de meest bijzondere reis naar Antarctica die er bestaat.

“Dame, u maakt de stoutste dromen waar! Ondanks af en toe heftige deining de reis van mijn leven. ‘Land in zicht’ en naar de kust in een rubberboot – ik waande mij een ware ontdekkingsreiziger.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Antarctica & Argentinië

Ultieme combi van bevroren stilte en zinderende tango.

Sardinië

Jetset parel in de Middellandse Zee met fantastische stranden.

Tanzania & Mnemba Island

Beleef de Grote Migratie en relax op privé bounty-eiland.