Combi Antarctica
en Argentinië

Bevroren stilte en zinderende tango

Luxe cruise Antarctica
& rondreis Argentinië

Er zijn verschillende mogelijkheden om Antarctica te ontdekken. Bijvoorbeeld aan boord van een luxe cruiseschip dat speciaal is toegerust voor de Arctische wateren. De reis vanuit Ushuaia (Zuid-Argentinïe) door de Drake Passage is een onvergetelijke ervaring. Uw hut is voorzien van alle denkbare luxe. De reis voert u langs adembenemende ijslandschappen, eindeloze gletsjers en andere hoogtepunten van Antarctica.

Rondreis Argentinië

Combineer uw bijzondere reis naar Antarctica met een bezoek aan het bruisende Argentinië. Ongetwijfeld een zinderend startpunt voor een prachtige ontdekkingsreis. U vliegt van Amsterdam naar Buenos Aires. Een privéchauffeur brengt u naar een stijlvol hotel, een oase van rust in deze levendige stad. Bezoek onder leiding van een gids de Plaza de Mayo, La Boca en de Recoleta begraafplaats, een must see in Buenos Aires. En woon ’s avonds een zinderende Argentijnse tangoshow bij.

Vervolg uw Argentinië Antarctica rondreis op de Argentijnse pampa. Dit is het authentieke Zuid-Amerika waar u kunt paardrijden met los gauchos, de Argentijnse cowboys. Of ga mountainbiken over de uitgestrekte grasvlakten, een unieke ervaring. En ’s avonds heerlijk relaxen in uw rustieke hotel, waar vriendelijk en behulpzaam personeel een echte Zuid-Amerikaanse BBQ voor u verzorgt.

Daal verder af naar het zuiden voor een reis door Patagonië. Een uniek en ruig natuurgebied met bergen, gletsjers en meren. U kunt er een privétour naar de Perito Moreno Gletsjer maken. Of een volle dagtour naar het Los Glaciares National Park. Hier wacht een onvergetelijke ervaring: een catamarantocht over het helderblauwe gletsjermeer! En echte waaghalzen genieten niet alleen van het overweldigende uitzicht, maar maken een spannende gletsjerwandeling.

Ontspan na deze enerverende activiteiten een paar dagen in een luxe resort met spa in Ushuaia. U kunt hier ook een kanotocht en trekking maken onder begeleiding van een privégids naar het Tierre del Fuego National Park, het wereldberoemde Vuurland National Park. Of vervolg uw exlusieve rondreis door Argentinië en Antarctica per boot naar Sea Lion Island en Martillo Island, die bekend staan om hun wildlife met zeehonden, pinguïns en orka’s.

Bijzondere expeditie Antarctica

Dán is het tijd om aan te monsteren op een luxe expeditie-cruiseschip voor een spectaculaire en zeer speciale cruise naar Antarctica. Maak u op voor een adembenemende reis over het bevroren continent met z’n rijke dierenwereld: stormvogels, pinguïns, krabbeneters, zeeolifanten, zeeluipaarden, pelsrobben en zeehonden. Via het Beagle-kanaal zet u koers naar de Drake Passage, waar u walvissen en dolfijnen ziet zwemmen. U vaart langs machtige ijsbergen en gletsjers door een onaards mooi, stil landschap.

Tijdens het varen krijgt u lezingen van experts over het gebied waar u zich bevindt. Zo leert u dit betoverende continent des te beter kennen. In kleine groepen gaat u onder leiding van het Expedition Team per zodiac aan land. Ook kunt u natuurwandelingen maken met ervaren gidsen, die alles over het dierenleven op Antarctica weten. Van zo’n Antarctica poolreis gaat ieder ontdekkershart sneller kloppen!

De hutten aan boord van het luxe Antarctica cruiseschip hebben zeezicht, marmeren badkamers en butler service. Er zijn net zoveel bemanningsleden als passagiers, de service is uitstekend en persoonlijk. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze exclusieve cruise Antarctica.

Na uw bijzondere reis door Antarctica keert u terug naar Ushuaia en bent u een diepgaande en onvergetelijke ervaring rijker. Na ontscheping brengt een speciale charter u naar Buenos Aires, voor overnachting in een stijlvol hotel voor u terugvliegt naar Amsterdam. Zonder twijfel zal deze zeer bijzondere Antarctica vakantie een onvergetelijke indruk op u maken. Een once in a lifetime ervaring!

“I marched with pinguins! Zag zee-olifanten, bultruggen, walvissen, orka’s. De arctische zomernacht – ik kan er nog lyrisch over worden. Ik ben blij dat ik van het leven mag genieten en ik ben blij dat ik u gevonden heb om dat voor mij te regelen.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Zuid-Amerika

Schatkamer vol natuurlijke rijkdommen, cultuur en bruisend temperament.

Familiereizen

De mooiste ideeën voor onvergetelijke vakanties met het hele gezin.

Nieuw-Zeeland

Super-relaxte rondreis over het Noorder- en Zuidereiland.