National Geographic Explorer

Ontdekkingsreis Antarctica
per luxe cruiseschip

Luxe cruise Antarctica

Wilt u een echt bijzondere reis naar Antarctica maken? Boek dan een ware ontdekkingstocht aan boord van het luxe expeditie-cruiseschip National Geographic Explorer. Vaar langs machtige ijsbergen en gletsjers door een onaards mooi, stil landschap. Grote kans dat u walvissen ziet. Maak avontuurlijke zodiac-tochten en wandeltochten met ervaren gidsen die alles over het dierenleven op Antarctica weten. U kunt iedere dag aan boord lezingen bijwonen van experts. Daardoor ervaart u de betovering van dit ongerepte continent des te meer en wordt uw luxe reis Antarctica een onvergetelijke ervaring.

11-daagse expeditie Antarctica

Aan het begin van uw exclusieve cruise Antarctica vliegt u naar Ushuaia (Argentinië), de zuidelijkte stad ter wereld. Vandaaruit kunt u op dag 1 nog het Vuurland National Park bezoeken. Na overnachting in het centrum scheept u in op de National Geographic Explorer (cruise only o.b.v. volpension, incl. landingen en zodiaccruises) en zet via het Beagle-kanaal koers naar de Drake Passage. Een adembenemende reis over het bevroren continent met z’n rijke dierenwereld: stormvogels, pinguïns, krabbeneters, zeeolifanten, zeeluipaarden, pelsrobben en zeehonden. Na 11 dagen keert u terug van uw expeditie Antarctica in de haven van Ushuaia, een intense en onvergetelijke ervaring rijker.

Luxe reis naar de zuidpool

Na uw bijzondere reis door Antarctica keert u terug naar Ushuaia en bent u een diepgaande en onvergetelijke ervaring rijker. Deze Antarctica poolreis is werkelijk een once in a lifetime experience!

“Dame, u maakt de stoutste dromen waar! Ondanks af en toe heftige deining de reis van mijn leven. ‘Land in zicht’ en naar de kust in een rubberboot – ik waande mij een ware ontdekkingsreiziger.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Stedentrips

Verrassende bestemmingen, bijzondere activiteiten en persoonlijke extra’s.

Wintersport

Fantastische pistes, exclusieve chalets met privé service & luxe hotels.

Jubilea en vriendenreizen

Sprankelende feesten en onvergetelijke momenten met dierbaren.