Silver Explorer

Ontdek de zuidpool aan boord
van super-de-luxe cruiseschip

Luxe expeditie Antarctica met butlerservice

De Silver Explorer is niet zomaar een cruiseschip om de zuidpool te ontdekken. De hutten aan boord van dit kleinschalige luxe expeditieschip hebben zeezicht, marmeren badkamers en butler service. Er zijn net zoveel bemanningsleden als passagiers; de service is uitstekend en persoonlijk. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze exclusieve cruise Antarctica!

Zeer bijzondere cruise Antarctica

Tijdens deze adembenemende reis maakt u kennis met de rijke dierenwereld op het bevroren continent: stormvogels, pinguïns, krabbeneters, zeeolifanten, zeeluipaarden, pelsrobben en zeehonden. Via het Beagle-kanaal zet u koers naar de Drake Passage, waar u walvissen en dolfijnen ziet zwemmen. U vaart langs machtige ijsbergen en gletsjers door een onaards mooi, stil landschap.

Cruise Antarctica met zodiac landingen

Aan boord van de Silver Explorer beleeft u een 11-daagse, spectaculaire en zeer speciale cruise naar Antarctica. Tijdens de vaart houden experts lezingen over het gebied waar u zich bevindt. Onder leiding van het Expedition Team gaat u in kleine groepen per zodiac aan land. Ook kunt u natuurwandelingen maken met ervaren gidsen die alles over het dierenleven op Antarctica weten. Van deze Antarctica poolreis gaat ieder ontdekkershart sneller kloppen!

Cruise Antarctica in combinatie met rondreis Argentinië

U kunt deze unieke reis naar de zuidpool uitstekend combineren met een bezoek aan het bruisende Argentinië. Verblijf op prachtige estancias en geniet van de mooie natuur, bijvoorbeeld in het Tierre del Fuego National Park, met een kanotocht en trekking onder begeleiding van een gids. Wij stellen graag uw reis op maat voor u samen. Welke optie u ook kiest voor een bijzondere Antarctica vakantie: het wordt een onvergetelijke ervaring!

“Zo goed dat we de combi gedaan hebben. We kunnen er niet over uit, zo verbijsterend mooi en indrukwekkend was het. Alles!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Stedentrips

Verrassende bestemmingen, bijzondere activiteiten en persoonlijke extra’s.

Wintersport

Sneeuwzekere pistes, exclusieve chalets met privé service & luxe hotels.

Zuid-Afrika & Mozambique

Exclusieve privé-safari’s en mooiste bounty stranden van Afrika.