Azië

De betovering van een continent

Luxe vakanties in Azië

Exclusieve rondreizen door Azië, voor u op maat samengesteld. Ontdek eeuwenoude culturen, Boeddha’s, exotische markten, groene rijstvelden, ongerepte jungle, mystieke woestijnlandschappen en parelwitte stranden. Wandel door ultramoderne metropolen en traditionele dorpjes. Kom tot uzelf tijdens meditatieve retraites. En geniet van hoogstaande service, warme gastvrijheid en overheerlijke gerechten vol zinnenstrelende specerijen. Tijdens onze speciale reizen in Azië beleeft u de ene sensatie na de andere.

Reizen naar Azië voor jong en oud

De mogelijkheden voor een bijzondere reis naar Azië zijn eindeloos. Heerlijk met z’n tweeën genieten van massages en infinity zwembaden. Een spannende doe-vakantie voor het hele gezin in Maleisië  of een familiereis naar Vietnam, Van Helden regelt het allemaal. Van eenvoudig tot superluxe, bij ons krijgt u de perfecte vakantie in Azië.

Trouwen en huwelijksreis in Azië

Bent u op zoek naar de ultieme trouwlocatie in Azië ? Of zoekt u de perfecte plek voor een bijzondere huwelijksreis? Dan hebt u nu het juiste adres gevonden. Van Helden Travel regelt álles voor u tot in detail. Perfectie is onze tweede natuur. Wat denkt u bijvoorbeeld van Bali? Het ‘Island of Paradise’ in de Gordel van Smaragd met romantische hideaways midden in de weelderige jungle van Azië.

Vertel ons al uw wensen. Wij maken de mooiste rondreizen in Azië geheel op maat, van simpel tot chique.

“Wij zijn veilig en gezond weer thuis na een zalige vakantie waarin alles – zoals altijd – weer prima geregeld was. We hebben genoten van de prachtige natuur en de heerlijke accommodaties op Bali. Hongkong was een inspirerende ervaring, waar we het troffen met een zonnetje op the Peak! En we hebben op gepaste wijze genoten van de heerlijke traktatie. Hulde aan jou en je crew!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Bali

Relaxte rondreis en secret hide aways aan ongerepte stranden.

Bhutan

Bijzondere rondreis met privé excursies en sportieve wandeltochten.

Myanmar

Luxe rondreis vol cultuur en ontmoetingen met lokale bevolking.