Europa

Een grand tour vol
historie en cultuur

Luxe reizen Europa

Europa met z’n rijke historie, cultuurschatten en afwisselende landschappen heeft álles in huis voor de veeleisende reiziger. Europa is verrassend, veelzijdig, authentiek, klassiek, modern en hip. Lekker genieten in mooie steden of onontdekte pareltjes zoeken in het binnenland. Van Helden Travel zorgt voor de perfecte uitvalsbasis voor uw vakantie in Europa, kort of lang, zomer en winter, van noord tot zuid.

Luxe bestemmingen Europa

Verscholen villa’s met privékok en chauffeur, culinaire reizen, ultieme skipistes en golfcourses, Middellandse Zee cruises, historische plaatsen, spa & wellness, fashion hunts en huskysafari’s. La grande dame Europa ontvangt u met open armen.

Exclusieve vakanties Europa voor iedereen

Op zoek naar een secret hideaway voor een romantisch intermezzo? Of juist een actieve bestemming voor het hele gezin? Jubileum vieren met vrienden of vriendinnen? Een fantastische wintersportbestemming met vrijstaande villa? Het ultieme vakantiehuis? Bij Van Helden Travel kunt u met al uw wensen terecht. Speciaal voor u gaan we op zoek naar dé perfecte vakantiebestemming in Europa.

Bijzondere trouwlocaties in Europa

Wilt u uw bruiloft vieren op een sprookjesachtige locatie in Europa? Dan is weddingplanner Van Helden Travel uw toverfee. Wij weten als geen ander wat er allemaal komt kijken bij het perfect regelen van een intieme of grootse bruiloft in het buitenland. We zorgen ervoor dat alles op rolletjes loop en dat uw bruiloft de mooiste dag van uw leven wordt. En natuurlijk weten we ook nog de mooiste bestemmingen voor uw huwelijksreis in Europa.

Vakanties Europa op maat

Zoveel mensen, zoveel smaken. Van Helden Travel hoort graag wat uw wensen zijn. Met ons uitgebreide netwerk van lokale agenten maken wij het onmogelijke waar voor een perfecte vakantie in Europa, voor jong en oud.

“Dat er in Toscane een hoop te genieten valt wisten we al. Florence, Michelangelo, Pisa en palazzo’s. Maar na deze wijn- en cultuurreis voelen wij ons ware ingewijden: Pienza, Bagno Vignoni, Brunello di Montalcino, fluisterend door middeleeuwse straatjes en kloostergangen. Dankzij jouw aandacht zijn wij nu toegewijde Van Helden Travel-fans!”

Contact met ons

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Mykonos

Zonovergoten relaxvakantie op glamour eiland.

Mallorca

Vakantie-eiland met ruige natuur en legendarische beach clubs.

Sardinië

Jetset parel in de Middellandse Zee met fantastische stranden.