Sardinië

Jetset parel in de
Middellandse Zee

Luxe vakantie Sardinië

Sardinië is een fantastisch eiland voor een zonvakantie vol afwisseling. Als er één eiland in de Middellandse Zee mooie stranden heeft is het Sardinië wel! De paradijselijke baaien, helderblauwe zee, parelwitte stranden en groene heuvels in het binnenland maken Sardinië tot een exclusieve vakantiebestemming.

Cultureel en culinair genieten op Sardinië

Naast een heerlijk klimaat en overweldigende omgeving heeft Sardinië een rijke historie. De meest opmerkelijke bezienswaardigheden zijn de prehistorische ‘nuraghi’, stenen torens uit de Bronstijd. Ook culinair valt er veel te genieten. De Sardijnse keuken is uniek en afwijkend van de traditionele Italiaanse keuken. Een typisch streekgerecht is bijvoorbeeld pane carasau, een flinterdun knapperig brood, vaak warm gegeten met een beetje olijfolie. Of porceddu, big aan het spit, een specialiteit voor carnivoren. Schenk daarbij een van de vele mooie wijnen waar Sardinië rijk aan is. Bijna overal op het natuurschone eiland liggen wijngaarden. Tijdens uw luxe zonvakantie Sardinië laten wij u graag kennismaken met het gevarieerde wijnassortiment tijdens een exclusieve wijnproeverij.

Bruisend jetset uitgaansleven op Sardinië

’s Avonds bruist het in de toeristische badplaatsen van het leven. In het noordoosten aan de schitterende Costa Smeralda vindt u vooral luxe uitgaansgelegenheden waar de internationale jetset elkaar ontmoet. U kunt daar ook fantastisch shoppen in winkels met luxeproducten en de nieuwste collecties van Italiaanse modehuizen en juweliers. Aan de zuidwestkant rond Cagliari is het aanbod wat authentieker, met veel streekproducten en keramiek. Dit heerlijk eigengereide eiland heeft voor ieder wat wils. Van Helden Travel kent de mooiste luxe accommodaties voor uw zonovergoten relaxvakantie op Sardinië.

“We zijn eigenlijk niet van die eilandmensen. Maar op zoek naar een weekje zon heeft Sardinië onze verwachtingen overtroffen. Fantastische stranden, fantastisch eten en fantastische mensen die weten wat genieten is en zich door niemand iets laten vertellen.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Zuid-Amerika

Schatkamer vol natuurlijke rijkdommen, cultuur en bruisend temperament.

Bijzondere treinreizen

Luxe treinreizen van koninklijke allure, in select gezelschap.

Huwelijksreizen

Trouwen in het buitenland en de huwelijksreis van uw dromen.