Noord-Amerika

De grootsheid van een continent

Speciale reizen naar Noord-Amerika

Verzamel onvergetelijke indrukken op een heerlijk luxe reis door Noord-Amerika. Een megacontinent tussen de Grote Oceaan, Atlantische Oceaan en Noordelijke IJszee. Bewonder de kleurenpracht van de Indian summer in Canada, oneindige sneeuwvlakten en gletsjers in Alaska en natuurlijk the one and only United States of America. Ontdek natuurreservaten als Yosemite Park, de wereldsteden New York, Las Vegas en San Francisco en de tropische stranden op de Bahama’s en Turk- en Caicoseilanden. Wij kennen de routes en meest bijzondere accommodaties in heel Noord-Amerika.

Rondreis in camper of auto USA

Geen land is zo goed ingericht voor een rondrit per camper of auto als de USA. Overal zijn pleisterplaatsen met goede voorzieningen. Voel u vrij als een vogel en toer in eigen tempo door Amerika. We zorgen dat uw voertuig klaarstaat en dat alles goed geregeld is. Vooraf geven we alle informatie die u onderweg nodig hebt. De kids zullen zich deze bijzondere familietrip door de USA hun leven lang herinneren.

Exclusieve autorondreis Canada

Denk bij een unieke autoreis dwars door Canada aan verlaten wegen, eindeloze ruimte, rust, overweldigend natuurschoon en een unieke dierenwereld. Bergen, ruige kusten, walvissen, groene weiden, hippe steden. Noem een buitensport en u kunt ‘m doen. En die Canadezen zijn zo relaxed als wat. Kom tot uzelf en tot elkaar tijdens een fantastische rondrit op maat door Canada.

Luxe citytrip New York

Ontdek the city that never sleeps vanuit uw luxe-suite in New York. Hier gebeurt zo veel dat u oren en ogen tekort komt. Om het spoor niet bijster te raken stippelen wij op basis van uw voorkeuren de perfecte stedentrip New York uit. Zodat u uw tijd optimaal kunt benutten. Tips voor luxury shopping, musea en galleries, trendy diners, de beste concerten en shows, de hipste clubs. Een exclusieve trip New York die alleen maar doet verlangen naar meer.

All you have to do is enjoy tijdens een van onze perfect georganiseerde reizen op maat naar Noord-Amerika!

“Ik ben blij met je enthousiasme, vrolijkheid, toewijding, optimisme (alles is mogelijk), persoonlijk aandacht, je verjaardagskaartjes voor de hele familie (als je mijn honden maar overslaat), enorme netwerk in Amerika, bereikbaarheid (altijd!). En daarom blijf ik klant.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

New York

Het summum van de stedentrips: een lang weekend Big Apple.

Miami

Hotspot voor zonners, sporters, shopaholics, sinners & saints.

Alaska

Luxe treinreis Rocky Mountaineer, cruise & self drive door de wildernis.