Alaska

Treinreis Rocky Mountaineer,
cruise & self drive door de wildernis

Luxe vakantie Alaska

Beleef de wildernis tijdens een heerlijk luxe rondreis Alaska. Van Helden Travel stelt uw reis helemaal op maat samen. Dat kan er bijvoorbeeld zo uit zien. Vlucht naar Calgary en comfortabele transfer naar Banff, waar u 2 nachten verblijft. Dan met de Rocky Mountaineer een schitterende treinreis naar Vancouver. Zodra u dit ruime panoramarijtuig binnenstapt zult u zich thuis voelen. Met ruime en comfortabele zitplaatsen hebt u 360° rondom zicht op de spectaculaire omgeving. Tijdens de reis geniet u van heerlijke, versbereide maaltijden en een goed glas Canadese wijn.

Bij aankomst in Vancouver wordt u naar uw luxe hotel gebracht voor twee nachten verblijf. Vancouver – gateway to the Pacific – is één van meest populaire steden ter wereld. De sfeer is er bijzonder aangenaam. Gezellige terrassen in Robson Street, de chique winkelstraat met vele boetieks en leuke winkeltjes. Gastown, met z’n ontspannen karakter en fraaie ligging is het historische hart van de stad. En na twee nachten Vancouver scheept u in op de MS Amsterdam voor een machtig mooie cruise door Alaska.

Programma luxe cruise Alaska en USA

Dag 1: vertrek , Vancouver
Dag 2: Pittoreske cruise door de Inside Passage
Dag 3: Juneau, Alaska, VS
Dag 4: Skagway, Alaska, VS
Dag 5: Glacier BayCO
Dag 6: Ketchikan, Alaska, VS
Dag 7: Pittoreske cruise door de Inside PassageCO
Dag 8: Vancouver, Brits-Columbia, Canada

Perfect geregelde rondreis Alaska

Na deze spectaculaire cruise Alaska staat er een huurauto voor u klaar. Ga met de veerboot naar Tofino, en verblijf daar drie nachten om heerlijk na te genieten van alle indrukken. Uw laatste bestemming is Victoria. Ook weer zo’n fijne stad om twee nachten te verblijven. Daarna vliegt u vanuit Vancouver terug naar Amsterdam.

Van Helden Travel zorgt ervoor dat alles perfect geregeld is. Wij doen u graag een reisvoorstel voor uw exclusieve rondreis Alaska.

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Azië

Stille kracht en betoverende mystiek van eeuwenoude culturen.

Culinaire reizen

Dining & wine, culinaire reizen en kookcursussen overal ter wereld.

Lapland

Intens ijsavontuur vol spectaculaire activiteiten.