Californië

High ways, national parks,
film studio’s, LA en Las Vegas

Luxe auto-rondreis Californië

Deze fantastische self drive is het neusje van de zalm voor liefhebbers van geweldige natuur en Amerikaanse glitter en glamour. Cruise in uw eigen tempo over highways en uitgestrekte kustwegen, op weg naar wereldsteden, national parks en de Atlantische Oceaan. Dit is USA op z’n breedst. Ontdek de pracht en praal tijdens een speciaal voor u op maat gemaakte rondreis Californië!

Gokken in Vegas en shoppen in Beverley Hills

Vier feest in San Francisco’s Fishermans Wharf en zet koers naar Yosemite Waterfalls en Death Valley. Waag een gokje in Las Vegas, een over-the-top belevenis met fantastische theater- en lichtshows en helikoptervluchten over The Strip. Verblijf in een indianenreservaat tussen de hoodoos, gele en feloranje rotspilaren. Rij door een adembenemend rood woestijnlandschap naar Lake Powell en slaap op een unieke house boat. U kunt het zo gek niet bedenken, of wij regelen het voor u tijdens een heerlijk luxe rondreis door Californië.

Exclusieve rondreis Californië met ballon- en jeepsafari

Maak een spectaculaire Jeep- of ballonsafari in de ‘Red Rocks of Sedona’. Doorkruis Los Angeles, naar Hollywoods Walk of Fame, Beverly Hills, exclusieve winkels en de Universal Studio’s. En dan last but not least heerlijk luxe uitrusten aan het strand van Santa Monica. Deze spectaculaire rondreis is dé ultieme trip voor California dreamers!

 “Wat was het een heerlijke vakantie: alles supergoed geregeld en hotels om van te smullen. Ik ben echt heel blij geweest deze drie weken in Californië. En dan ook nog eens die gezellige taart bij thuiskomst.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Azië

Stille kracht en betoverende mystiek van eeuwenoude culturen.

Ibiza en Formentera

Party-eiland met luxe verblijf en privé service.

Incentives

Stijlvolle en verrassende trips voor medewerkers en relaties.