Canada

Ontdek overweldigde natuur,
wilde dieren en charmante steden

Luxe auto-rondreis Canada

Denk bij een luxe rondreis Canada aan rijden over verlaten wegen, eindeloze ruimte, rust, overweldigend natuurschoon en een unieke dierenwereld. Berglandschappen in de Rocky Mountains en ruige kusten met lange zandstranden in Atlantic Canada. Maar denk ook aan vertier in levendige, moderne steden als Toronto, Montreal en Vancouver. Wij maken uw selfdrive Canada helemaal op maat, zodat u alles kunt doen waar u van droomt. U kunt deze rondrit Canada bijvoorbeeld ook heel goed combineren met een cruise naar Alaska.

Perfect geregelde rondreis Canada

Begin uw exclusieve rondreis Canada is de hoofdstad Ottawa, met een mooi historisch centrum en een enorm ondergronds winkelgebied. Rij langs de Ottawa River en de noordelijke oever van de St. Lawrence River naar Québec. Dit is de oudste en charmantste stad van Canada. De omringende muren zorgen voor een onmiskenbaar Europees karakter, met in het centrum de vesting, het beroemde Place Royale met huizen uit de Franse tijd en de basiliek.

Wilde dieren spotten en hiken in Canada

Vervolg uw route door een landschap van ruige bergketens naar Tadoussac, een uitstekende basis om walvissen te spotten. De weg naar Saint Félicien leidt door uitgestrekte bossen vol wilde dieren. Ga wandelen, mountainbiken, kanovaren, windsurfen of zeilen bij het Lac-à-l’Eau-Claire. Vanaf daar is het nog maar een klein stukje naar de luchthaven van Montreal. Back to reality. Deze heerlijk luxe rondreis Canada is incl. vluchten, huurauto en topklasse accommodaties.

 “Superhotels in Canada en een meer dan fantastische cruise naar Alaska. Met jouw vakmanschap hoeven we niet bang te zijn voor beren op de weg! Wel kans op zeeotters, adelaars, walvissen, zeeleeuwen en noorderlicht. Rust, ruimte en zuivere lucht. Ik voel me herboren.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Europa

Een grand tour langs historische steden en hippe eilanden.

Tanzania & Mnemba Island

Beleef de Grote Migratie en relax op privé bounty-eiland.

Antarctica & Argentinië

Ultieme combi van bevroren stilte en zinderende tango.