New York

The city that never sleeps

Luxe citytrip New York

Het summum van de stedentrips: een lang weekend New York. In the city that never sleeps is onwaarschijnlijk veel te zien en te beleven. Daarom zoekt Van Helden Travel speciaal voor u de pareltjes bij elkaar. Wij stellen een programma samen dat precies aansluit bij uw wensen. Zo gaat er geen moment van uw kostbare tijd verloren in de bruisende Big Apple.

Stedentrip New York op maat

Vlieg naar New York voor een exclusieve citytrip die helemaal is aangepast aan uw smaak. Bezoek bijvoorbeeld het indrukwekkende Ground Zero, bewonder moderne kunst in het toonaangevende MoMa, ga shoppen in de boetiekjes van Soho en dineer in het trendy Meatpacking district. Wilt u liever met de ferry naar het iconische Vrijheidsbeeld? Of een middagje relaxen in Central Park? De East River oversteken via de wereldberoemde Brooklyn Bridge of naar de bovenste verdieping van het statige Empire State Building? It’s all up to you in New York!

Beleef het authentieke New York

Benieuwd naar het authentieke New York? Go where the locals go! Op zondagochtend kunt u swingen in de gospelkerk van Harlem. Bij het bruisende Times Square ligt het theaterdistrict met musicals van het hoogste niveau. De kaartjes regelen wij!

Luxe suite New York

Voor een aangenaam verblijf tijdens uw stedentrip New York kennen wij de meest trendy en mooiste hotels. Van de East Side tot de West Side: met uw luxe suite als uitvalsbasis begint u iedere dag van uw exclusieve stedentrip New York weer aan een nieuw avontuur!

“Jemig, wat was New York geweldig! Hoewel enigszins daas door het tijdsverschil hebben we volop genoten, met de theatervoorstelling als absolute hoogtepunt. Ik ben bang dat we voor altijd verpest zijn en nooit meer naar een Nederlandse musical kunnen.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Wellness & spa

Weldadige escapes, yoga retreats en exclusieve spa’s op de mooiste locaties.

Botswana en Namibië

Luxe natuurreis met nature drives en sundowner cruise.

Butler service

De hoogst mogelijke standaard in persoonlijke dienstverlening.