Oceanië

Outback & paradijselijke schoonheid

Luxe vakanties Oceanië

Maak een verre reis naar Australië, Nieuw-Zeeland en droomeilanden in de Stille Oceaan zoals alleen Van Helden Travel die voor u kan samenstellen. Een mix van ontdekking, comfortabel reizen, cultuur, natuur en luxueus genieten. Verblijf in bijzondere hotels of sla uw kamp op tijdens een luxe kampeersafari. Of geniet van privacy op een paradijselijk eiland in de Stille Zuidzee.

Luxe vakantie Australië

Australië is een geweldig land voor een luxe rondreis met de kids. Alles is er overweldigend: de natuur, de parelwitte stranden, de steden en de outback, het culturele hart van de Aboriginalcultuur. Verblijf op een schapenfarm, maak bijzondere tochten door de natuur, bezoek steden, beleef een spannende kampeersafari en ontdek het Great Barrier Reef. Een rondreis Australië is een belevenis voor jong en oud!

Rondreis Nieuw-Zeeland

Ervaar hoe overdonderend natuur kan zijn tijdens een exclusieve rondreis Nieuw-Zeeland. Op het idyllische Noordereiland zijn stranden en vulkanen, op het ruigere Zuidereiland gletsjers, regenwouden, meren en bergen. Niet voor niets is Nieuw-Zeeland de ruige setting voor vele avonturenfilms. Met Van Helden Travel ontdekt u de mooiste flora en fauna op het Noorder- en Zuidereiland. Maak een fantastische rondrit door Nieuw-Zeeland, met onderweg veel mooie stops en verblijf in bijzondere accommodaties.

Huwelijksreis Polynesië

Ontdek onze meest exclusieve locaties op Bora Bora, Fiji en de Cook Islands. Ware paradijsjes met groene bergketens, exotische stranden en azuurblauwe lagunes. Bora Bora, parel in de Stille Zuidzee, is volgens ingewijden het mooiste eiland ter wereld. Echte liefhebbers van privacy huren zelfs een privé-eiland. Een unieke bestemming voor een superromantische huwelijksreis, die we helemaal naar wens samenstellen.

Wij zijn uw privé-zoekmachine voor een heerlijk luxe vakantie naar Oceanië, perfect georganiseerd en tot in detail verzorgd.

“Over Nieuw-Zeeland raken we niet snel uitgepraat. We hebben enorm genoten van de fraaie landschappen, interessante dieren en superrelaxete mensen op het Noorder- en Zuidereiland. Alles was top georganiseerd en geregeld. Ook de volgorde van de lodges, hotels en mansions was zeer goed. Wat een persoonlijke service en kwaliteit, super! En nog bedankt voor de leuke kaart.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Australië

Ontdek de ruige outback, Aboriginal-cultuur en het Great Barrier Reef.

Nieuw-Zeeland

Super-relaxte rondreis over het Noorder- en Zuidereiland.

Huwelijksreizen

Trouwen in het buitenland en de huwelijksreis van uw dromen.