Australië

Op avontuur in de outback
tijdens fantastische familiereis

Luxe rondreis Australië

Een verre reis naar Australië is een belevenis voor jong en oud. Het is een geweldig land om met het hele gezin te ontdekken. Begin met vier nachten Sydney in een tweekamerappartement in hotel Quay Grand, met prachtig uitzicht op de harbour. Een privégids neemt u een hele dag mee op verkenning, inclusief een cruise naar Fort Denison. De overige dagen bent u vrij. Een heerlijk begin van een prachtige rondreis door Australië, die wij natuurlijk graag op maat voor u samenstellen.

Rondreis Australië met binnenlandse vluchten

Op dag vijf vliegt u naar Ayers Rock en verblijft twee nachten in het luxe longitude 131 Ayers Rock. Ontdek de prachtige natuur van Kata Tjuta National Park en bezoek de beroemde rots Uluru. Vlieg vanuit Ayers Rock naar Darwin, en vandaar met een chartervlucht naar Bullo River Station. Een gegarandeerd bijzondere ervaring, ver weg van de bewoonde wereld! U woont drie nachten op een boerderij en kunt bijzondere tours maken, zoals een bezoek aan eeuwenoude Aboriginal rotstekeningen of een boottocht over de Bull River.

Kampeersafari in de outback van Australië

Voor meer outback avontuur vliegt u naar Katherine voor een tweedaagse kampeersafari in een eenvoudige tent onder leiding van een ervaren gids. Terug in uw hotel in Darwin kunt u daar lekker van bijkomen.

Ontdek de stranden en het Great Barrier Reef in Australië

De volgende vliegstop is Cairns, waar u de laatste vier nachten in het Port Douglas Sea Temple Resort verblijft, een schitterende locatie direct aan het strand. Dé plek om te snorkelen, naar de Great Barrier Reef te gaan of een tocht te maken door het prachtige natuurgebied Daintree Rainforest & Cape Tribulation. Vanaf Cairns vliegt u huiswaarts. Of maak nog een heerlijke tussenstop op Bali. Ook daar weten wij de ultieme adresjes om uw bijzondere rondreis Australië in stijl af te sluiten!

“Eigenlijk hadden we helemaal niet zoveel met Australië. Een preview van Van Helden Travel bracht daar verandering in. Verleid door een boeiend verhaal, aanlokkelijke beelden en een verbluffende prijs zijn we naar de outback getrokken. Het is dat we niet aan een sheep farmer zijn blijven hangen, anders waren we er gebleven.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Costa Rica

Rondreis met privéchauffeur door het land van de eeuwige lente.

Mykonos

Zonovergoten relaxvakantie op glamour eiland vol couleur locale.

Cruise

Ultieme verwenvakanties op kleinschalige, luxe cruiseschepen.