Bora Bora

Het mooiste eiland ter
wereld in de Stille Zuidzee

Luxe droomreis Bora Bora

Geniet van het paradijs op aarde tijdens een luxe vakantie op Bora Bora, de Parel van Polynesië in de Stille Zuidzee. Volgens ingewijden is dit het mooiste eiland ter wereld. Paradijselijke schoonheid met twee vulkanische pieken als blikvanger, groene vegetatie en azuurblauwe lagunes. De ultieme plek voor een sprookjesachtige huwelijksreis. De bijzondere locaties op Bora Bora waar u verblijft zijn van fabelachtige schoonheid en voorzien van alle privacy.

Ultieme duiklocaties op Bora Bora

Bora Bora heeft ongekend mooie duiklocaties. Ook voor niet-duikers zijn er watersportmogelijkheden te over. Snorkelen, kajakken, waterskiën, parasailen, of zelfs haaien en roggen voeren. Wandelliefhebbers kunnen op Bora Bora de mooiste tochten maken. Om daarna heerlijk te relaxen op het poederwitte privé-strand bij uw luxe accommodatie.

Luxe accommodaties op privé-eilanden rond Bora Bora

Het hoofdeiland Bora Bora is omringd door talrijke koraaleilanden. Op een van de kleine privé-eilanden ligt het exclusieve Four Seasons Resort Bora Bora, met  adembenemend uitzicht en parelwitte zandstranden. U wordt er ultiem verwend. De Overwater Bungalows hebben een glazen paneel in de vloer, waardoor u ook binnen de prachtige onderwaterwereld kunt bewonderen. Perfect verzorgde faciliteiten, een groot zwembad met bar, restaurants en een luxe spa. Bora Bora is echt een superromantische bestemming!

“Bij het woord eilandhoppen dachten wij aan Griekenland, maar dankzij Anne-Marie werd het de Stille Oceaan. Stil word je ervan, al die pracht, ieder eiland weer even uniek. Met de fantastische voorbereiding en planning begon het feestje thuis al.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Wellness & spa

Weldadige escapes, yoga retreats en exclusieve spa’s op de mooiste locaties.

Noord-Amerika

De mooiste routes op het continent van de onbegrensde mogelijkheden.

Abu Dhabi

Luxe trip naar Monaco van het Midden-Oosten aan de Perzische Golf.