Nieuw-Zeeland

Relaxte rondreis over
het Noorder- en Zuidereiland

Luxe rondreis Nieuw-Zeeland

Ervaar een nieuwe dimensie van vrijheid en ruimte tijdens deze unieke rondreis Nieuw-Zeeland. Vanwege het relatief kleine oppervlak is Nieuw-Zeeland uitstekend geschikt om per auto te doorkruisen. Ontdek de indrukwekkende natuur met fjorden en natuurparken en een unieke dierenwereld met kiwi’s, pinguïns en heel veel schapen! Nieuw-Zeeland is een waar paradijs voor natuurontdekkers. Van Helden Travel laat u kennismaken met de natuurschatten van het Noorder- en Zuidereiland, met heel veel mooie stops en verblijf in prachtige accommodaties. Wij maken van uw bijzondere rondreis Nieuw-Zeeland een ervaring om nooit te vergeten.

Helikoptervlucht over gletsjers en fjorden in Nieuw-Zeeland

Start met een verblijf aan de voet van de Zuidelijke Alpen en een spectaculaire helikoptervlucht over gletsjers en diepe fjorden, waaronder de Milford Sound. Rij langs uitgestrekte meren en bergpassen naar de ruige westkust. In de onvergetelijke Grasmere Lodge logeert u op een heuse schapenboerderij. Maak een indrukwekkende cruise over de azuurblauwe baaien en wandel over de goudgele stranden van het Abel Tasman National Park. Ga culinair genieten in Wellington en fiets langs de beste wijnhuizen van Hawkes Bay.

Koninklijk verblijf aan prachtige stranden in Nieuw-Zeeland

Vanuit de befaamde Huka Lodge (waar Willem-Alexander en Máxima tijdens hun huwelijksreis verbleven) bezoekt u het vulkanische hart van Nieuw-Zeeland. Wandel door het Tongariro National Park, waar nog drie vulkanen actief zijn. Aan een prachtig strand op het Coromandel Peninsula sluit u deze reis in geheel Nieuw-Zeelandse stijl af: superrelaxed.

Luxe rondreis Nieuw-Zeeland op maat

Als u liever niet zelf autorijdt, kunnen wij uw rondreis Nieuw-Zeeland natuurlijk helemaal op maat voor uw samenstellen met tranfers en binnenlandse vluchten. Want waarom kiezen voor een standaardreis, als u voor hetzelfde budget een bijzondere reis Nieuw-Zeeland helemaal naar uw eigen wens kunt inrichten?

“Over Nieuw-Zeeland raken we niet snel uitgepraat. We hebben enorm genoten van de fraaie landschappen, interessante dieren en superrelaxte mensen op het Noorder- en Zuidereiland. Alles was top georganiseerd en geregeld. Ook de volgorde van de lodges, hotels en mansions was zeer goed. Wat een persoonlijke service en kwaliteit, super! En nog bedankt voor de leuke kaart.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Weddingplanner

Uw toverfee voor een sprookjesachtige bruiloft en huwelijksreis.

Chili & Argentinië

Culturele rondreis die het hele jaar door gemaakt kan worden.

Vietnam

Luxe rondreis voor het hele gezin in boeiend land van uitersten.