Zuid-Amerika

De schatkamer van een continent

Verre reizen Zuid-Amerika

Wilt u zeker weten dat u de mooiste plekken ziet tijdens een luxe reis naar Zuid-Amerika? Alle zintuigen gaan op scherp op dit zinderende continent. Uitgestrekte pampa’s in Uruguay, watervallen in de Amazone, hoogvlaktes in het Andesgebergte en grillige gletsjers in Patagonië. Verblijf in bijzondere accommodaties: luxe pousadas in Brazilië of exclusieve estancias in Argentinië en Uruguay. Direct aan zee of midden in de jungle. Speel polo in Argentinië, proef wijn in Chili, ontdek Paaseiland en ervaar de magie van Machu Picchu. Met Van Helden Travel bent u verzekerd van een onvergetelijke en bijzondere reis naar Zuid-Amerika.

Exclusieve rondreis Chili en Argentinië

Een bijzondere reis door Zuid-Amerika vol historische hoogtepunten, cultureel erfgoed en afwisselende natuur. U verblijft in de mooiste accommodaties van Argentinië en Chili. Natuurlijk passen we het reisschema helemaal aan op uw wensen. Van Helden Travel zorgt voor een onvergetelijke reis door dit deel van Zuid-Amerika, vol couleur locale, wijn, natuurschoon en natuurlijk tango!

Individuele rondreis Costa Rica

Geniet tijdens deze exclusieve rondreis in Midden-Amerika van natuurschoon in de overtreffende trap. Een privéchauffeur en privégids brengen u naar nevelwouden, tropische regenwouden, vuurspuwende vulkanen en heerlijke stranden, bewoond door apen, neusbeertjes, luiaards, krokodillen en bontgekleurde vogels. In evenwicht met de natuur maakt Van Helden Travel voor u de perfecte reis op maat.

Luxe rondreis Peru en Galápagoseilanden

Combineer twee fantastische verre bestemmingen in Latijns-Amerika tijdens een speciale reis naar Peru en de Galálapagoseilanden. Met een privégids bezoekt u lokale markten, zonnetempels en Inca-ruïnes. De reis ernaartoe door de Andes is ronduit spectaculair. Vlieg naar de Galápagoseilanden met z’n schitterende flora en fauna en maak een luxe cruise langs de kust. Deze adembenemende verre reis naar Zuid-Amerika zal u nog lang bijblijven.

Tip: laat alle indrukken rustig op u inwerken en sluit uw speciale reis Zuid-Amerika af met een relaxed verblijf aan het strand van een heerlijk luxe resort.

 “Anders ga je toch naar Brazilië’, zei Anne-Marie toen we naar een zonvaste bestemming op zoek waren. Nooit aan gedacht. Blij dat we geluisterd hebben. Een suite om u tegen te zeggen aan het privéstrand van Joatinga, midden in Rio. Uitzicht op oceaan en bergen en met de kok mee naar de markt voor de verse inkopen. We dansen de samba graag nog een keer.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Chili & Argentinië

Culturele rondreis die het het hele jaar door gemaakt kan worden.

Costa Rica

Exclusieve rondreis met privéchauffeur door het land van de eeuwige lente.

Peru & Galápagos

Inca-cultuur, koloniale pracht en overweldigende flora en fauna.