Chili en Argentinië

Bruisende cultuur, wijn en natuurschoon

Exclusieve rondreis Chili en Argentinië

Een bijzondere reis door Zuid-Amerika, vol historische hoogtepunten, cultureel erfgoed en afwisselende natuur. U verblijft in de mooiste accommodaties van Argentinië en Chili. Natuurlijk passen we het reisschema helemaal aan op uw wensen. Van Helden Travel zorgt voor een onvergetelijke reis door dit deel van Zuid-Amerika, vol bruisende cultuur, wijn en natuurschoon.

Luxe tocht door de Andes

Begin uw exclusieve rondreis in Chili in de bruisende hoofdstad Santiago de Chile met verblijf in het luxe W Santiago. Tegen het decor van grillige Andes-bergtoppen neemt een enthousiaste gids u mee de stad in. Uw volgende stop is Valparaíso, hoog op de UNESCO Werelderfgoedlijst, voor twee nachten verblijf in het boutique-hotel Zero, met fantastisch uitzicht op de Stille Oceaan en de Andes. Ook hier neemt een privégids u mee op pad. Aan het eind deze bijzondere rondreis door Chili reist u door naar Argentinië via een duizelingwekkende tocht door de Andes.

Rondreis Argentinië en exclusieve wijnen proeven

Vervolg uw unieke rondreis in Argentinië, waar u aankomt in de stad Mendoza. Hier verblijft u twee nachten in een Andes View Room van het luxe Park Hyatt Hotel. Ervaar tijdens een stadstour de schrille contrasten tussen het traditionele en moderne stadsdeel. De omringende streek Cuyo is vermaard vanwege zijn de zeer goede wijnen. U verblijft drie nachten in de voortreffelijke Cavas Wine Lodge. Per fiets kunt u verschillende wijnhuizen bezoeken en exclusieve wijnen proeven die niet voor de markt bestemd zijn! Per vliegtuig reist u naar de volgende bijzondere vakantiebestemming. In Córdoba, de tweede stad van Argentinië, verblijft u drie nachten op het landgoed Estancia El Colibrí. Verken de schitterende bergachtige omgeving te paard en bezoek de prachtige historische binnenstad vol koloniale gebouwen.

Luxe verblijf en tango in Buenos Aires

Tot slot brengt deze exclusieve rondreis u naar Buenos Aires, de wervelende Argentijnse hoofdstad. Verwacht veel couleur locale in levendige wijken, uitstekende restaurants en natuurlijk een zinderende tangoshow. De laatste drie nachten van deze unieke rondreis door Zuid-Amerika verblijft u in het luxe Palacio Duhau Park Hyatt Buenos Aires, in het centrum van de chique wijk Recoleta.

Deze culturele rondreis door Chili en Argentinië kan het hele jaar door worden gemaakt.

“Langs deze weg even een berichtje na een fantastische reis naar Argentinië. Dank voor het superprogramma dat je hebt samengesteld – we vielen van de ene verbazing in de andere. De lodge in het merengebied en tocht per catamaran over het Argentino Meer waren onvergetelijk. En goed dat we het Beaglekanaal gedaan hebben!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Europa

Een grand tour langs historische steden en hippe eilanden.

Jubilea en vriendenreizen

Sprankelende feesten en onvergetelijke momenten met dierbaren.

Bora Bora

Droomvakantie op het mooiste eiland ter wereld.