Costa Rica

Natuurschoon in de overtreffende trap

Bijzondere rondreis Costa Rica

Geniet tijdens deze exclusieve rondreis door Costa Rica van natuurschoon in de overtreffende trap. Een privéchauffeur en privégids brengen u naar nevelwouden, tropische regenwouden, vuurspuwende vulkanen en heerlijke stranden, bewoond door apen, neusbeertjes, luiaards, krokodillen en bontgekleurde vogels.

Individuele rondreis in Midden-Amerika

Costa Rica is een bijzondere vakantiebestemming. Dit Midden-Amerikaanse land heeft ongelooflijk veel moois te bieden. Het land van de eeuwige lente is de perfecte bestemming voor liefhebbers van rust en natuur. Verblijf in luxe lodges, kleinschalig en met respect voor de natuur. Natuurlijk kunnen we uw rondreis Costa Rica helemaal naar wens samenstellen.

Natuur- en cultuurreis Costa Rica

Van Helden Travel maakt van uw verre reis een wonderschone ontdekkingstocht. Bezoek de oude hoofdstad Cartago en de 3432 meter hoge Irazú-vulkaan met spectaculair uitzicht op het blauwgroene kratermeer. Maak een tocht niet door, maar óver het regenwoud per Rain Forest Aerial Tram. Overnacht in een regenwoud. Verken de Arenal Vulkaan of het Tirimbina Rainforest Private reserve, ga raften op de rivier Sarapiqui, bezoek de Venado-grotten of het Cano Negro Wildlife Refuge aan de grens met Nicaragua. Reis tijdens deze speciale vakantie in Costa Rica door prachtig berglandschap naar Caletas en ga op visite bij leguanen. En geniet tot slot van zon en prachtige natuur in het Menuel Antonio National Park.

Stijlvol reizen door Costa Rica

Van Helden Travel biedt een reis op maat. Heerlijk luxe, in evenwicht met de omgeving. U kunt deze afwisselende, exclusieve reis bijvoorbeeld verlengen met een ontspannen strandverblijf of combineren met een bezoek aan Panama.

“Anne-Marie, je hebt werkelijk een droomreis voor ons samengesteld. Het was zo heerlijk: een voorspoedige reis, hele goede hotels, betrouwbare en attente chauffeur en gids. We hadden het ons niet beter kunnen wensen, bedankt voor de organisatie!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Alaska

Luxe treinreis Rocky Mountaineer, cruise & self drive door de wildernis.

Luxe reizen

Luxe reizen, op maat gemaakt, stijlvol, met alle comfort en privacy.

Weddingplanner

Uw toverfee voor een sprookjesachtige bruiloft en huwelijksreis.