Peru en Galápagos

Verborgen ruïnes en unieke flora en fauna

Luxe reizen Zuid-Amerika

Combineer verschillende vakantiebestemmingen tijdens onze bijzondere rondreizen door Zuid-Amerika. Bijvoorbeeld Peru met z’n oude Inca-cultuur en de Galápagoseilanden met ongekend natuurschoon. Met een tussenstop in het unieke Ecuador waant u zich even in de 15e eeuw. Ontdek de rijkdommen van dit continent tijdens een exclusieve rondreis Latijns-Amerika met verblijf in luxe accommodaties.

Culturele rondreis Peru

Begin uw unieke rondreis door Peru in de kleurrijke hoofdstad Lima. Flaneer net als de Peruanen door het oude stadscentrum vol prachtige koloniale architectuur. En geniet van het traditionele visgerecht ceviche op het stadsstrand La Punta. Vervolg uw vakantie in Peru met een korte binnenlandse vlucht naar de Inca-hoofdstad Cuzco, een uiterst indrukwekkende plek. Verblijf in een grandioos eersteklas hotel en bezoek in uw eigen tempo de belangrijkste bezienswaardigheden tijdens een privé-stadstour. Een bezoek aan de zonnetempel Qorikancha mag absoluut niet ontbreken! Cuzco is een prima stad om wat langer te verblijven. Vandaaruit kunt u namelijk ook naar de Heilige Vallei van de Inca’s, de ruïnestad Ollantaytambo en de lokale markt van Pisac.

Een bezoek aan Macchu Picchu is voor velen een bijzondere en mystieke ervaring. Maak een dagtrip naar deze verborgen ruïnestad met een spectaculaire treinreis. De uitzichten op de Urubamba rivier en de besneeuwde toppen van de Andes zijn duizelingwekkend mooi. Deze trip naar Macchu Picchu is vast en zeker het hoogtepunt van uw luxe rondreis Peru.

Culturele trip naar Ecuador

Terug in Cuzco kunt u doorvliegen naar Ecuador voor een kort verblijf in de hoofdstad Quito in een stijlvol chique hotel. Herontdek de koloniale glorie van het historische centrum tijdens een stadswandeling met privégids. U begrijpt direct waarom dit al in 1978 tot werelderfgoed werd verklaard door UNESCO. Verleden en heden komen op wonderlijke wijze samen op deze unieke vakantiebestemming in Zuid-Amerika.

Luxe cruise Galápagoseilanden

Maak een ontdekkingsreis naar de Galápagoseilanden en ontdek schitterende vulkaanlandschappen en unieke flora en fauna. De Galápagoseilanden liggen ongeveer 1000 kilometer uit de kust van Ecuador in de Stille Oceaan, op 2 uur vliegen afstand. De afgelegen archipel is fameus vanwege het zeer rijke dierenleven: zeeleeuwen, reuzenleguanen, reuzenschildpadden en ontelbare vogel- en vissoorten. Onze gasten noemen het een van de meest onvergetelijke plekken op aarde. Een expeditie naar de Galápagoseilanden vormt de kroon op uw bijzondere rondreis door Zuid-Amerika.

“Het was een onvergetelijke en niet-standaard rondreis door Peru en Ecuador. Jungle, vulkanen, Inca-ruïnes en een fantastische cruise naar de Galápagoseilanden. Dank voor het persoonlijk advies.”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Azië

Stille kracht en betoverende mystiek van eeuwenoude culturen.

Familiereizen

De mooiste ideeën voor onvergetelijke vakanties met het hele gezin.

Privé eiland huren

Het summum van privacy op exclusieve privé bestemmingen.