THE PINNACLE OF LUXURY TRAVEL

Exclusief interview met Anne-Marie van Helden – Amstel Hotel Lifstyle Magazine

Van Helden Travel is het geheime wapen van ‘t Gooi. Wie ooit een reis of evenement door Anne-Marie van Helden heeft laten organiseren weet het: hier krijg je de top. Met meer dan 40 jaar ervaring is Anne-Marie de spil van haar succesvolle bedrijf dat uitgroeide tot preferred supplier van exclusieve, op maat gemaakte reizen.

De Dyane eend waar ze voor acquisitie in de begindagen van haar kantoor heel Nederland mee rondreed is inmiddels een Audi cabrio. En zelf met de koektrommel door de bus met senioren op excursie is ook niet meer aan de orde. Maar het tekent waar Anne-Marie vandaan komt en waar ze voor staat: aanpakken, niets aan het toeval overlaten, perfectie en zorgen dat mensen krijgen wat ze willen. In 1976 begon ze haar eigen reisbureau in Breda en breidde dat in 25 jaar uit tot een bedrijf gevestigd in meerdere panden met 10 man personeel. De liefde bracht haar in de jaren ’90 naar ’t Gooi. Internet was sterk in opkomst en mede daarom besloot ze zich te focussen op de niche markt van ‘het nieuwe reizen’, zijnde luxe maatwerkreizen. ‘Ik merkte dat er in ’t Gooi veel mensen waren die genoeg hadden van pakketreizen en gewoon goed advies wilden hebben. Daarom begint bij ons de reis met inventariseren wat uw wensen zijn. Op basis daarvan ga ik met mijn team aan de slag om de perfecte reis samen te stellen: lange en korte reizen, exclusieve city trips, weldadige spa´s, uitdagende golfcourses, onontdekte plekken, sublieme wijnreizen, trendy hotspots, droomhotels, paradijselijke huwelijksreizen, avontuurlijke safari’s en prachtige cruises.’ Aan inspiratie geen gebrek en de veeleisende clientèle weet het inmiddels: als Anne-Marie het organiseert, komt het goed.

Bij Van Helden Travel draait alles om persoonlijk contact en oprechte aandacht. ‘Ik ben geen kantoor met brochures en personeel dat alleen maar codes van pakketreizen aan het intoetsen is. Ik heb zelf altijd veel gereisd en doe dat nog steeds omdat ik wil weten wat ik verkoop. Daar zit mijn kracht. In tegenstelling tot wat mensen vaak denken is een maatwerkreis helemaal niet veel duurder dan een ‘gewone’ pakketreis of alles zelf regelen.

Dankzij jarenlange ervaring en goede persoonlijke contacten heeft Van Helden Travel ogen en oren overal ter wereld. ‘Op zoek naar een onbewoonde atol? Wij weten hem. Een luxe vrijstaande villa op een mondain party-eiland? Wij vinden ‘m. Super-de-luxe kleinschalige cruises, golfen in de Himalaya, ballonvaren in Namibië, helikopterexcursies boven de Andes, een onderwaterhotel in de Stille Oceaan, een sprookjesachtige huwelijksreis? We maken echt al uw dromen waar.’ En over haar eigen droombestemming: ‘Ik ben in alle opzichten een Italië- mens, en hou van Zuid-Afrika. Daar heb ik de opbouw na de Apartheid meegemaakt en ken ik ieder hoekje en plekje.’

Van Helden Travel verzorgt alle formaliteiten en informeert u over bijzondere shops, restaurants, culturele highlights en places to be. We regelen alles wat u maar wilt: een personal shopper, exclusief bezoek aan een modehuis, toys for boys als Ferrari rijden, een horloge trip of helikopter vliegen, een proeverij bij een gerenommeerd wijnhuis, bezoek aan een kunstatelier of een historische vindplaats onder leiding van een expert.  You name it. Van Helden Travel is de absolute specialist in luxe reizen. Wij verzorgen échte retreats met gegarandeerde privacy en absolute discretie op exclusieve bestemmingen, desgewenst met butler, privé-kok en eigen chauffeur. Per limousine, private jet of helikopter naar onontdekte locaties en droombestemmingen overal ter wereld? Alles is mogelijk, ver weg of dichtbij. Geloof je het niet? Try us!

“Anne-Marie, we zijn allemaal zó onder de indruk van wat we hebben gezien en meegemaakt. Jouw tip om met de kinderen dit bijzondere land te bezoeken was goud waard!”

Contact

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Afrika

Ons specialisme. Ervaar de kracht van het oer-continent.

Lapland

Intens ijsavontuur vol spectaculaire activiteiten.

Zakenreizen

Al meer dan 40 jaar preferred supplier in top class business travel.