Business travel

Al meer dan 40 jaar preferred supplier
van top class business travel & meetings

Luxe zakenreizen

Van Helden Travel is een topsegment reisbureau met meer dan 40 jaar ervaring in business travel en luxe reizen. Perfectie, persoonlijke aandacht en discretie staan bij ons hoog in het vaandel. Zoekt u een stijlvolle locatie voor een strategisch overleg of topmeeting? Een écht origineel uitje voor uw bedrijf? Wilt u misschien PO- of accreditatiepunten behalen in het buitenland? Doe dat dan op de manier die bij u past. Van Helden Travel zorgt voor een strakke regie tijdens topclass zakenreizen en incentives.

Bijzondere vergaderlocaties in binnen- en buitenland

Laat uw naam klinken met een zakenmeeting op exclusieve locatie, een dynamisch congres met geraffineerd partnerprogramma of een incentive met onverwachte activiteiten. Sluit af met een stijlvol feest. En neem een relaxmoment door uw verblijf te verlengen met een aansluitende reis. Wij kennen plaatsen die webzoekmachines niet vinden. De mogelijkheden zijn legio. Van Helden Travel regelt alles tot in de puntjes. U hoeft nergens naar om te kijken tijdens uw eersteklas business travel.

Business events en buitenlandse handelsmissies

Van Helden Travel is gevestigd in Hilversum en specialist in luxe zakenreizen en business events. Wij zijn áltijd bereikbaar en laten niets aan het toeval over. We vliegen zelf naar locaties wereldwijd voor het afstemmen van de laatste details. Met onze persoonlijke benadering vertalen wij uw wensen naar het best denkbare resultaat. Van Helden heeft uitmuntende referenties en begeleidt regelmatig buitenlandse handelsmissies met hooggeplaatste deelnemers.

Inspiratie voor bijzondere zakenreizen

Wij hebben alles in huis voor een succesvolle businesstrip. Van vliegticket tot privé jet. Vergaderen met geweldige faciliteiten in Berlijn, Barcelona, New York of Kaapstad. Een congres op een historische locatie in Valencia of Verona. PO- en accreditatiepunten halen in de Verenigde Staten of India. Een geraffineerd partnerprogramma. Van klein tot groot, voor ieder budget. Van Helden Travel staat voor topklasse en perfect georganiseerde zakenreizen.

“Onze meeting in Barcelona was helemaal prima geregeld, we zijn zeer tevreden. Een profijtelijke ambiance en uitstekend partnerprogramma. Uw medewerkers waren betrokken en stonden zeker ook open voor wensen en suggesties.”

Contact met ons

Of neem zelf contact met ons op

+31 (0)35 6 211 411

Personeelsreizen

Stijlvolle incentives en de leukste trips voor medewerkers en relaties.

Aankleding feest

Feesten en events met perfecte entourage en stijlvol raffinement.

Privé jet huren

Uiterst comfortabel reizen zonder wachten en inchecken.